Audi A6 Allroad: Mer enn spørsmål om pris - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Mer enn spørsmål om pris
BILTEST: Sett i et brukerperspektiv: Den største forskjellen på Audi A6 Avant og Skoda Superb stasjonsvogn er prisen. Men å velge mellom de to handler likevel ikke om det rasjonelle, men snarere det emosjonelle.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Først publisert i Bil 3-2019.

Jeg hører noen allerede rope: Det går ikke an å sammenlikne Audis nye A6 Avant med Skoda Superb stasjonsvogn, selv om når sistnevnte pakkes som Sportline med motor av det svært raske slaget, og faktisk kjører fra A6 på sprintdistansen til 100 km/t.

De to befinner seg jo tross alt i hver ende av VWs skala for volumbiler, med VW Passat mellom og i manges øyne mye nærmere Skoda enn Audi.

Fornuft mot følelser
Joda, jeg ser helt klart at til tross for svart sportsfront og lekker, rød LED-lyssetting inne i bilen, mangler Skoda den tunge premiumkomforten, den flotte finishen og aluminiumsdetaljene som Audi gjør et betydelig nummer ut av på de større bilene. Men uansett koker alle sammenlikninger ned til om merprisen, i dette tilfeller drøyt 300.000 kroner, kan forsvares i møtet mellom A6 og Superb?

Spørsmålet jeg stiller, kan bare kjøperne svare på. Det rasjonelle svaret i mitt hode er nei, og det emosjonelle sannsynligvis ja. Bilvalg handler lite om fornuft og mye om følelser, så derfor er det plass både til påkostet Audi og snusfornuftig Skoda.

LES VIDERE:

- Del 1

- Del 2

- Testdata

- Poeng og konklusjon

OBS! 
Prisene i testen var gyldige da bladet ble produsert. Du finner alltid oppdaterte priser i vår nybildatabase

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: