Skoda : Skoda: Elektrisk familiebil får hengerfeste og fem seter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Skoda: Elektrisk familiebil får hengerfeste og fem seter
Den norske interessen for Skodas nye elektriske familiebil er enorm, bekrefter importøren. Nå slippes mer informasjon om bilen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Skoda bekrefter nå at deres fullelektriske familiebil, basert på VISION iV, settes i produksjon med hengerfeste og fem seter. Dermed er det meste lagt til rette for norske barnefamilier som enn så lenge venter på et fullgodt alternativ i elbilmarkedet, fastslår den norske importøren.

Det planlegges for utlevering av store volumer av bilen i 2020, og interessen for bilen gjenspeiles tydelig på forhåndsbestillingene den norske importen har mottatt.

Kombinasjonen av lang rekkevidde, stor plass, mulighet for firehjulstrekk, omfattende sikkerhetssystemer og høy bakkeklaring treffer det norske markedet godt, som foreløpig har få prisgunstige alternativer med de nevnte egenskapene i elbilsegmentet.

Bekreftelsene fra Skoda om hengerfeste og fem seter er gode nyheter for de som har sett seg ut VISION iV.

– Elbilmarkedet mangler et helt vesentlig alternativ: De store, trygge, fullelektriske bilene med lang rekkevidde og ikke minst en pris som er attraktiv for en vanlig småbarnsfamilie. Det er det vi kommer til markedet med nå, i en klasse hvor alternativene primært er kostbare modeller fra premium-orienterte merker som Mercedes og etter hvert også Volvo, sier Thomas Meiner, direktør for Skoda i Norge.

Skoda har tidligere bekreftet at den produksjonsklare utgaven får en rekkevidde på inntil 500 km (WLTP) samt mulighet for 4x4 firehjulstrekk.

Skoda åpnet for forhåndsbestilling i juni, og responsen har vært formidabel.

– Interessen for bilen er enorm, og jeg kan love at vi får et voksent volum til det norske markedet. Vi starter vår elektriske reise for Skoda med elbilen CITIGO iV, før vi snart lanserer VISION iV, en fullblods familiebil med alle de egenskapene markedet har etterspurt på vei mot 2025 hvor hele markedet skal kunne velge fullelektrisk, sier Meiner i en pressemelding.

Les mer om konseptbilen og se stort bildegalleri her

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: