BMW Z4: Imaginær BMW - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Imaginær BMW
RENDERING: Her er en BMW som kun fins på tegnebrettet. Men det er lov å drømme.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Tredje generasjon BMW Z4 kom på markedet i våres og toppes av Z4 M40i med 340 hestekrefter og et dreiemoment på 500 Newtonmeter. Det burde dekke behovet for de fleste, men så fins det selvsagt dem som ønsker enda mer av alt.

Les vår prøvekjøring av BMW Z4 sDrive30i

Mens første generasjon Z4 ble levert i to karosseriformer, som roadster og coupé, var andre generasjon en kombinasjon av disse gjennom en roadster med automatisk hardtop. I tredje generasjon er BMW tilbake til utgangspunktet – en roadster med stofftak.

Nå er det neppe noen umulighet å konvertere Z4 Roadster til en coupé – det er langt mer krevende å gå den andre veien. Men BMW mangler trolig motivasjon til å gjøre dette siden markedet for sportslige coupéer er meget begrenset.

I tillegg er jo Toyota Supra nettopp en slik variant, med mange BMW-komponenter om bord – inkludert drivlinjene. Dessuten har BMW sin M2 i neste samme segment

Men hva med en Z4 M? BMW har verken benektet eller bekreftet en slik modell, men vi snakker da om en meget begrenset nisje.

Det hindrer ikke vår illustratør som her har laget sin egen rendering av hvordan en Z4 M Coupé kunne bli seende ut.

Bilen er gjort bredere og lavere enn eksisterende Z4-versjoner, utstyrt med en aggressiv front og M-felger samt sideskjørt.

Under det lange panseret på denne hypotetiske Z4 M-utgaven sitter den samme S58 rekkesekseren som benyttes i X3 M og X4 M med 480 hestekrefter og et dreiemoment på 600 Newtonmeter.

Det er lov å drømme, men du kan regne med at den aldri blir realisert.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: