Audi : Muskel-SUV-er i fleng - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
68 bilder i galleri
Muskel-SUV-er i fleng
Selv om alle produsenter virker å være fokusert på elbil for tiden, er det langt fra slutt for bensingulpende muskelbiler. I Los Angeles og Guangzhou står opp til flere av dem.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vi har allerede omtalt Aston Martin DBX og Maybach GLS, men i tillegg viste både Audi og Mercedes flere alternativer for de som er mer opptatt av ytelser enn av miljøet.

Audi topper SUV-familien med RS Q8, og i motsetning til dieseldrevne SQ8 har RS-versjonen bensinmotor. Den varter opp med 600 hestekrefter og et dreiemoment på 800 Newtonmeter. 3,8 sekunder til hundre er kanskje raskt nok? Og toppfart på 250 likeså, vil jeg anta.

Selvsagt er bilen lastet med teknologi og utstyr, elektroniske hjelpemidler samt avansert quattro og luftfjæring. Mild hybrid medvirker til å holde forbruket på et anstendig nivå, musklene tatt i betraktning.

Mercedes-Maybach GLS har vi omtalt som en ny utfordrer til Bentayga og Cullinan, på øverste nivå med hensyn til komfort og luksus, samtidig som den har muskler nok.

Men også AMG har sitt alternativ basert på den store SUV-en for dem som trenger plassen, men samtidig ønsker en bil som er så sportslig som mulig.

I motsetning til Maybach, som tilbyr maksimalt fem seter, får du AMG-utgaven med inntil sju seter. Den 4-liters bi-turbo V8-eren har 612 hester og en integrert EQ Boost starter-alternator med 22 ekstra hester.

Dersom du klarer deg med litt mindre plass kan Mercedes-AMG GLE 63 være et alternativ. Fra samme motor hentes det ut 571 hk, men du får den også i en S-versjon med 612 hk. Også disse leveres med EQ Boost fra et 48-volts elektrisk system.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: