Volkswagen : VW plugger ledige segmenter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
VW plugger ledige segmenter
Volkswagen har vært tomme for minivans. De har riktignok Sharan, 2010-modell på gammel plattform. I Kina viser de nå et nytt innslag.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Viloran er navnet på en ny bil fra Volkswagen.

Kanskje ikke et typisk Volkswagen-navn, men dette er ikke noen typisk Volkswagen modell heller. 

Den gir vel heller et slags Chrysler Pacifica-inntrykk, men ser man nærmere etter kan den virke som en litt forlenget Sharan.

Dette er en bil spesielt bygget for Kina-markedet, der det visstnok er noen nye konkurrenter i dette segmentet. Både fra Buick og Lexus, sier de som følger med.

Det er kanskje verdt å føye til også, at segmentet er forholdsvis populært i Kina fremdeles. Spesielt når bilene kan fremstå som luksuriøse. Selvfølgelig.

Det er på bilutstillingen i Guangzhou denne blir presentert, bygget på en MQB plattform og utstyrt med den velbrukte EA 888 turbofireren på 2 liter med 217 hester, og en syvtrinns DSG-kasse som drar via forhjulene.

Hva den ser ut som? 

Touareg forfra, ikke som noen annen VW fra siden – den har faktisk fått et visst spill i formene sine i motsetning til den anonyme Sharan. Og bakfra har den vel ingen karakter i det hele tatt.

Men på landeveien har den åpenbart et nærvær. Selv i et land der stort er ganske vanlig, monner det skikkelig med 5,3 meter!

Interiøret ser ut som en stue på direktørnivå – luksus og komfort altså – med en 2 pluss 2 pluss 3 sete-ordning.

Dette er en bil de bygger sammen med SAIC og er en av fem nye Folkevogner i Kina i år. Ikke alle sammen med SAIC. Fra samarbeidspartneren FAW er det også kommet nye biler, og av en eller annen grunn sies det at det er FAW som skal bygge crossover/coupé versjonen av Viloran.

Men før det venter vel kinesiske kunder på en 4x4-versjon?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: