Toyota Supra: Uvanlig kombinasjon - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
47 bilder i galleri
Uvanlig kombinasjon
De tyske tuningspesialistene har mest tradisjon med lokale produkter. Men når en japansk produsent samarbeider med en tysk åpner det seg nye muligheter.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er AC Schnitzer i Achen som nå har kastet seg over nye Toyota Supra. For, som de sier i sin pressemelding:

Vi er tvers gjennom bensinhoder og vi er derfor svært glade for samarbeidet mellom BMW og Toyota av to grunner – vi anser nye Supra som en fantastisk sportsbil, og BMW-teknologien som er bygget inn i bilen gjør at vi er på hjemmebane og for første gang kan benytte vår kompetanse på en Toyota-modell.

Og så heter det videre: Under utvikling av den nye serien er vi tro mot vårt slagord «Beyond the standard». Det innebærer at alle AC Schnitzer produkter er skreddersydd, race-testet, og samtidig absolutt anvendelige til daglig bruk.

AC Schnitzer tilbyr oppgradering av rekkesekseren som de kjenner godt fra tidligere – BMW er nemlig merket de har jobbet mest med gjennom årene.

En standard Supra yter 340 hestekrefter og har et dreiemoment på 500 Newtonmeter. Etter besøk hos AC Schnitzer øker verdiene til 400 hk og 600 Nm. Og for å markere sin seriøsitet gir de 36 måneders garanti.

Men det er ikke bare snakk om høyere ytelser – de tar seg også av det symfoniske ved å tilby sportseksos med enderør i karbon eller sortlakkert rustfritt stål. Hør bare her:

For et enda mer sportslig uttrykk tilbyr de en racing-inspirert bakving – med eller uten Gurney-klaff. Den aerodynamiske motparten er front-splitteren i matt sort som sørger for økt marktrykk og gir bilen en sintere fremtoning.

Høydejusterbar «coilover suspension» kan også endre chassisets stivhet og plasserer bilen nærmere bakken. Men selv om de sportslige egenskapene skjerpes, lover AC Schnitzer god komfort.

Alle komponentene kan kjøpes hver for seg, men AC Schnitzer anbefaler selvsagt at du kjøper hele pakken og at du i tillegg velger en av deres hjulutrustninger. Takker du ja til dette ender du opp med 255/30 R20 foran og 275/30 R20 bak.

Og så får du selvsagt en Supra som andre Supra-eiere vil kaste lange blikk etter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: