Audi : Blålys i Essen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Blålys i Essen
I helgen åpner den store årlige styling- og tuningmessen i Essen Motor Show, og i den anledning stiller ABT med en Audi RS4 – skreddersydd for politiet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Blålys vekker alltid oppmerksomhet, og det gjør de nok også nå Audi-tunerne fremfor noen, ABT Sportsline, viser denne spesialmodellen under pre-åpningen av showet i dag.

En Audi RS 4 er jo heftig nok i seg selv, med 450 hester, men spesialmodellen ABT RS4-R kan skryte av 530 hestekrefter og et dreiemoment på 690 Newtonmeter.

Og så har den et ABT eksosanlegg med 102 mm karbonpiper, så den høres trolig nesten like godt som den synes.

Spesialbilen inngår i kampanjen TUNE IT! SAFE! der organisasjonen av tyske tuningselskaper (VDAT) samarbeider med Transportministeren, dekkprodusenten Hankook og flere andre seriøse aktører.

TUNE IT! SAFE! skal gi kundene en trygghet på at uansett hva de velger av utstyr fra en seriøs produsent, så skal de være trygge på at bilen, etter trimming, er minst like trygg som den var før.

Til politibilen har Hella levert signalanlegget og politidekoren er utført av Foliatec.

På tross av sitt potensial skal ikke denne politibilen jage kjeltringer – den er en ren utstillingsmodell som blir stående på ABT-standen fram til 8. desember.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: