Polestar : Elbil med hengervekt på 1500 kg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Elbil med hengervekt på 1500 kg
Vi har fått den servert i flere omganger, men nå, like før produksjonen starter får nordmenn som har snust på Polestar 2 et par viktige meldinger.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er liten tvil om at Polestar skal konkurrere direkte med Tesla. Det gjelder både selve bilene og måten de selges på.

Det er snart et år siden vi avslørte de fleste detaljer om den kommende elbilen, og for et par måneder siden ble også prisene offentliggjort

De lover rekkevidde på 500 kilometer, hurtiglading, to motorer med samlet effekt på 408 hestekrefter og sportslige kjøreegenskaper. Ingen tvil om at bilen er rask.

Men hva med de praktiske egenskapene?

Ifølge Polestar var disse tema gjennom hele utviklingsprosessen. God kapasitet med hensyn til henger, og et praktisk og lett tilgjengelig bagasjerom.

Nå forteller de at bilen kan trekke tilhenger på inntil 1500 kg. Så vidt meg bekjent kan ingen annen elbil i dette segmentet skilte med noe tilsvarende – Model 3 har limit på 910 kg.

Polestar har utviklet et elektrisk drevet hengerfeste som du kan bestille sammen med bilen. Norsk pris er 13.000 kroner.

Et samlet bagasjevolum på 440 liter er litt mer enn Model 3 kan skilte med. Polestars er fordelt med 405 liter bak og 35 liter foran.

De passer samtidig på å fremheve enkel tilgang til bagasjerommet – Polestar 2 har stor bakluke og nedfellbare bakseter, der trumfer de konkurrenten.

Et takstativ kan bære ytterligere 75 kg, og da får du kanskje med deg det som trengs til hytteturen.

Som nevnt starter produksjonen over nyttår, og Polestar garanterer at kunder som legger inn reservasjon før 31/12-2019 skal prioriteres og få mulighet til å skrive endelig kontrakt tidlig 2020.

Bilene selges kun via Internett, men de første Polestar Spaces, hvor man kan se bilene og få mer informasjon, har åpnet i Oslo og Beijing. I løpet av 2020 er planen å ha 50 Polestar Spaces globalt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: