Det er lov å drømme - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Det er lov å drømme
SPIONBILDER: En fersk rendering fra vår dyktige illustratør sender tankene tilbake til en av de kuleste konseptbiler på lenge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den vakte virkelig oppsikt da den sto på bilutstillingen i Genève for snaue to år siden. Designen var utvilsomt retro, men innmaten moderne og fremtidsrettet.

Og vi var tydeligvis ikke alene om å falle for konseptet – et fransk nettsted startet en kampanje for å få den i produksjon – der har så langt nærmere 70.000 personer avgitt sin stemme.

Den norske importøren var også raskt ute med å vise sin interesse ved å antyde at de godt kunne forplikte seg til å selge 3000 biler.

Den er nemlig som skapt for Norge med elmotor på hele 462 hester og et dreiemoment på 800 Newtonmeter.

En stor batteripakke på 100 kWt skal sørge for en rekkevidde på 600 kilometer, mens du med hurtiglading fyller 500 nye kilometer i løpet av 25 minutter.

Men det vil ifølge Peugeot koste om lag 2,5 milliarder kroner å sette bilen i produksjon, så mye tyder på at du må nøye deg med bilder av konseptbilen, samt å studere vår rendering.  

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: