Audi RS3: Her kommer ny Audi RS3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
18 bilder i galleri
Her kommer ny Audi RS3
SPIONBILDER: Snart kommer Audi A3 i ny tapning, men om du vil ha den mest lekne utgaven er det fortsatt ventetid.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Nye Audi A3 skal etter planen være på plass i Norge innen skoleferien, om den opprinnelige planen fortsatt gjelder. Den kommer i ulike motoriseringer, inkludert ladbare hybrider, og toppes som vanlig av S3 og RS3.

Her er sistnevnte fotografert under testing på Nürburgring, og selv om bilen er kamuflert kommer flere typiske kjennetegn til syne.

Nylig viste vi også bilder av Audi A3 sedan, og de mest sportslige variantene, S3 og RS3, vil også komme i begge karosseriformer.

Du kan regne med at den femsylindrede 2,5-literen med turbo fortsatt vil befinne seg under panseret på RS-modellene, men trolig vil effekten økes noe fra forgjengerens 400 hester nå som Mercedes-AMG A45 har fått 421 gamper.

DSG girkasse og bakhjuls-vektet quattro blir også elementer i pakken.

Vi kan se prototypen på bildene er RS3 på grunn av de store luftinntakene i fronten, de ekstra brede skjermene, massiv dekk/felg-kombinasjon og den klassiske RS-signaturen med to ovale eksosrør i hekken.

Nye Audi RS3 kommer trolig på markedet rundt et år etter nye A3, så neppe før våren/sommeren 2021. Blant konkurrenter finner vi nevnte Mercedes-AMG i to styrkegrader samt BMW M2

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: