Volkswagen : Folkelig Folkevogn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Folkelig Folkevogn
Volkswagen i Brasil har avduket en ny, kompakt-crosser. Den er først aktuell for lokale markeder, men kan på sikt bli global.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nivus heter den nye bilen som av utviklet av Volkswagen do Brasil. Den omtales som en CUV (Crossover Utility Vehicle) i det kompakte segmentet med dynamisk design, romslig interiør og høy sittestilling.

Modellen skal i første omgang selges i Brasil, men senere i år skal den også eksporteres til nabolandet Argentina. Andre latinamerikanske markeder vil følge i 2021.

På lengre sikt skal modellen bli mer internasjonal, og Volkswagen lover det vil komme en europeisk utgave av den også. Det blir interessant å se hvor den skal posisjoneres i et allerede bredt SUV-utvalg fra Volkswagen.

Volkswagen Brasil forteller at de i 2020 planlegger merkets største offensiv i Syd-Amerika med hele 20 nye produktlanseringer.

Nivus skal inn i et nytt segment i det brasilianske markedet og skal ifølge VW friste med innovativ design som kombinerer SUV- og coupé-linjer.

Med en lengde på 4,26 meter er den syv centimeter lengre enn T-Cross, mens høyde er redusert med 8 cm for å gi bilen et mer sportslig preg.

Den blir blant de største modellene i det kompakte segmentet og kan blant annet skryte av et bagasjerom på 415 liter, et tillegg på 40 liter fra T-Cross. 

Motoren er en 1,0-liter med 128 hester (når den fyres på etanol) i kombinasjon med 6-trinns automat.

Bilen er selvsagt basert på MQB-plattformen, og den skal bygges ved Volkswagen moderne Anchieta-anlegg i Bernando do Campo.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: