Polestar : Polestar åpner Space nummer to - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Polestar åpner Space nummer to
Det elektriske bilmerket Polestar åpnet i oktober 2019 sitt første visingssenter i Oslo, kalt Space. Nå er de også klare for Trondheim.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Polestar bekrefter nå at de skal åpne sitt andre lokale i Norge, nærmere bestemt Bassengbakken 1 i Trondheim sentrum på Solsiden.

Lokalet vil stå klart i løpet av årets siste kvartal, der Nardo Bil Gruppen er utvalgt som Polestars eksklusive samarbeidspartner til å drifte Polestar Space Trondheim.

Allerede i slutten av juli og frem til åpningen, vil helelektriske Polestar 2 være å se på Solsiden kjøpesenter, med mulighet for å prøvekjøre rett ut av parkeringshuset.

Alternativ handel
Polestar Space er ifølge produsenten et nytt detaljhandelskonsept som ligner et kunstgalleri og kombinerer minimalistisk design med sømløs digital interaktivitet. Her vil besøkende kunne bli bedre kjent med merkevaren og bilene uten kjøpepress.

– Polestar Space gjør det mulig for kundene å komme tett på produktet midt i byen. Her får du hjelp av produktspesialister og ikke selgere, der vi har fjernet trykket i salgsprosessen. Dette for å sikre at du som kunde får akkurat så mye eller så lite hjelp som du ønsker. For oss er opplevelsen av ditt besøk viktigere enn noe annet, der selve kjøpet kan gjøres digitalt akkurat når det passer deg, sier norgessjefen for Polestar, Alexander Hørthe.

Utlevering og service
Utlevering av kommende Polestar-biler i Trondheims-regionen vil skje på et nyetablert senter i samarbeid med Nardo Bil på Leangen allerede fra slutten av sommeren. Service vil være tilgjengelig på verksteder fra Ålesund til Steinkjer via Nardo Bil Gruppen.

– Nardo Bil Gruppen er en naturlig samarbeidspartner for oss i Trondheims-regionen, som et nytenkende selskap med noen av landets beste verksteder fra Ålesund til Steinkjer. Dette gjør at vi kan sikre en sømløs opplevelse for alle våre kunder både når det kommer til service og utlevering, fortsetter Hørte.

– Vi gleder oss til å etablere Polestar i Trondheim og inspirere bilindustrien mot en fremtid med fokus på bærekraft, design, ytelse og elektrisk mobilitet, sier han.

Mens man venter på åpningen av Polestar Space Trondheim, kan regionens elbilentusiaster besøke og prøvekjøre Polestar på Solsiden fra og med slutten av juli.

Første forsendelse av norske kunders Polestar 2 er ankommet Europa. Det belgiske transportknutepunktet Zeebrugge mottok forsendelsen som påventes av tusenvis av nye Polestar-eiere i Sverige og Norge. Overlevering er planlagt til august.

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: