Nytt liv i elektrisk Twingo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
24 bilder i galleri
Nytt liv i elektrisk Twingo
Renaults nye elektriske Twingo skulle vært presentert på Genève-utstillingen. Det ble den ikke. Nå er den på vei igjen, først i et spesielt, begrenset opplag.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det ble selvfølgelig problemer for denne nye Renaulten også.

Selv om den ble forhåndsvist i februar, har ikke en eneste av dem kommet til en eneste forhandler enda.

Fabrikken har ikke engang fortalt oss om prisene på den nye mini-el’en.

Nå sier de imidlertid at alt skal være klart til en ny lansering i september, og for å holde på litt interessen frem til da, har de nå fortalt om en spesialversjon som skal feire at nå er endelig Twingo Electric på vei.

Denne spesialversjonen skal hete Twingo Vibes og byr på alle de vanlige attraksjonene. En annen eksteriørfarge enn det du finner på det vanlige kartet, hjul som er litt jazzet opp, og noen grep inni som skal gjøre at du føler at dette er eksklusivt.

«Vibes»-temaet får du både ute og inne ved hjelp av noen striper der de parallelle linjene har forskjellig bredde og dermed skaper vibber.

Les også: Kan bli Norges billigste elbil

Selv om vi ikke har særlig kontakt med Twingo i Norge, er det en seriøs deltaker på utenlandske markeder. Den blir ikke mindre interessant der når den nye versjonen også kommer med forbrenningsmotorer litt senere.

Det er forresten ikke bare prisen fabrikken holder for seg selv. Det er ikke et ord om spesifikasjoner og prestasjoner heller. Det må nok også vente til september.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: