Volkswagen Arteon: Arteon med plugg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Arteon med plugg
Volkswagens toppmodell, Arteon, er nå salgsklar som ladbar hybrid. Men ikke i Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Da vi presenterte den oppgraderte Arteon i sommer fortalte vi at den nå også kommer i en alternativ karosseriform – nemlig Shooting Brake.

Den gang var det sparsomt med tekniske detaljer, og det er det fortsatt. Men vi har i alle fall fått vite litt om den ladbare hybriden som er salgsklar i Tyskland fra i dag.

Modellen er uaktuell for Norge siden importøren anser markedet for store sedaner og stasjonsvogner med forhjulsdrift som meget begrenset. Dessuten venter de på nye elbiler som eventuelt kan fylle denne nisjen om noen år.

I Tyskland er produsentene av en eller annen merkelig årsak pålagt å oppgi rekkevidde basert på NEDC, selv for biler typegodkjent etter WLTP-syklusen. Tallet for Arteon sedan er 59 kilometer mens det for Shooting Brake-versjon er 57 km.

Begge har en systemeffekt på 218 hestekrefter og et dreiemoment på 400 Newtonmeter. De kan kjøres elektrisk i hastigheter inntil 130 km/t, og den totale rekkevidden med full tank og fulladede batterier er oppgitt til 900 kilometer.

Ifølge Volkswagen leveres bilene i to utstyrsnivåer, Elegance og R-Line, begge med standardutstyr som 18-tommers hjul, LED hovedlys, dynamiske blinklys, adaptiv cruise-kontroll osv.

Innendørs er det skinn, Alcantara og treverk, Digital Cockpit, alu-look pedaler, infotainment-system med 8-tommers berøringsskjerm og DAB+ (som har vært en selvfølge i nye biler her i landet siden slukkingen av FM-nettet i 2017).

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: