Norsk-svensk Hyundai-team - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Norsk-svensk Hyundai-team
Ole Christian Veiby (24) fortsetter sin rallysatsing hos Hyundai. Med seg på laget neste år får han supertalentet Oliver Solberg (19).
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Etter et godt gjennomført år med Hyundai Motorsport har Ole Christian Veiby fått fornyet tilliten som fabrikkfører i WRC2 og skal kjøre nok et år i Rally-VM med Hyundai Motorsport.

– Dette er like stort som i fjor, og jeg gleder meg til nok et år, sier Ole Christian Veiby, som for 2021 får Oliver Solberg inn i teamet.

Ole Christian Veiby har signert en ny fabrikkontrakt med Hyundai Motorsport for 2021, og skal sammen med kartleser Jonas Andersson representere teamet i WRC2-klassen i Rally-VM.

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne fortsette å kjøre for Hyundai Motorsport. Etter et år bak rattet i en Hyundai i20 R5, så gleder jeg meg til å kjøre enda et år. I tillegg så blir jo den nye utgaven av bilen, en Rally2-utgave, introdusert i løpet av året, og den blir det spennende å prøve.

Ny team-kollega blir det også for Kongsvinger-gutten, som sammen med Oliver Solberg og kartleser Aaron Johnston skal kjempe om gode resultater for Hyundai Motorsport.

– Det er ordentlig gøy å få Oliver Solberg som team-kollega, han har kjørt bra i hele år.  Jeg er overbevist om at han og de rundt ham kommer til å bli en ressurs for teamet og veldig inspirerende å jobbe med.

Oliver Solberg, som kjører under svensk flagg, forteller i en pressemelding at han har signert en toårs avtale med Huyundai Motorsport som startet med full 2021-sesong i WRC2, men siden kan føre ham opp i elitedivisjonen WRC.

– Det er med stor glede jeg kan fortelle at vi har inngått en toårig avtale med Hyundai Motorsport. Å få jobbe med de eksisterende verdensmestrene er en fantastisk mulighet – det føles som et nytt kapittel i min karriere, neste steg i drømmen min, sier Oliver.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: