Opel får en ny nabo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Opel får en ny nabo
Rüsselsheim er det klassiske Opel-hovedkvarteret. Det står også en stor klassisk Opel-samling der. Men nå kommer det enda en klassisk attraksjon til området.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Den tyske innsatsen med å bygge om gamle industri-anlegg til klassisk-bil sentra har vi vært innom før. Et sted hvor folk kan oppbevare gamlebilen sin og vi andre kan rusle rundt og beundre den.

Samtidig gjøres det plass til spesialverksteder, til forhandlere av relevante produkter og som regel til noen propre møtelokaler og adekvate serveringssteder.

Nå har bystyret i Rüsselsheim med 40 mot tre stemmer sagt ja til at ACTIV-gruppen skal få utvikle sitt lokale MotorWorld på et 65.000 kvadratmeter stort område som skal kunne gi minst 100.000 kvadratmeter til forskjellige aktiviteter og attraksjoner.

Blant dem blir også et skikkelig hotell og en god restaurant. Hele anlegget legges i sammenheng med gå-sonene i sentrum slik at det blir like stor sjanse for at du tilfeldigvis rusler forbi en Wanderer som blir restaurert, som at du passerer utstillingsvinduene til Zara.

Bygningene de skal inn i er historiske og hver eneste murstein snakker Opel der. Men hva som skal skje med Opels egen samling sies det foreløpig ikke noe om, hverken av Stellantis eller av MotorWorld.

Med stasjonen rett utenfor behøver du ikke mer enn en tre timers forsinkelse på det flyet du skal videre med, for å få tid til å stikke bortom og se på senteret. For vi kan vel regne med at når anlegget er ferdig er flytrafikken i gang igjen også.

Nå er man i prosjekteringsfasen. Byggearbeidene vil nok ikke starte før 2022/23. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: