Hyundai : Kompakt crosser fra Hyundai - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Kompakt crosser fra Hyundai
Hyundai har i dag presentert sin nye Bayon – en kompakt crossover designet for Europa, men ikke for Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Mange urbane europeere ønsker seg smidige bybiler, men de klassiske minibilene er i ferd med å bli erstattet av kompakte crossovere, eller SUV-er om du foretrekker.

Så når interessen for biler som i10 og i20 fader ut, kommer Hyundai opp med et nytt alternativ for å friste denne kundegruppen.

Min første tanke var skinke da jeg leste navnet, og bilen er også oppkalt etter hovedstaden i fransk Baskerland, Bayonne som blant annet er kjent for den spesialiteten i tillegg til vakker natur.

Med en lengde på 418 cm, en bredde på 178 og en høyde på 149 cm er den ikke ulik Citroën C3 Aircross i størrelse, eller sagt på en annen måte – noe kortere og lavere enn en Mazda CX-3.

Hyundai lover mye snacks på teknologifronten, som heldigitale instrumenter, trådløs tilkobling av Apple CarPlay og Android Auto samt et høyt sikkerhetsnivå.

Men så til årsaken for at den ikke er aktuell for Norge – den norske importøren har forpliktet seg til kun å markedsføre ladbare hybrider og elbiler, og denne er ingen av delene.

Bayon skal nemlig tilbys med to alternative motorer – begge er 1,0-liters bensinmotorer med henholdsvis 100 og 120 hestekrefter. Riktignok med mild hybridteknologi, men det holder ikke for den norske importøren som har nok av andre modeller å legge innsatsen på.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: