Kia : Ny Kia i bilder - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
8 bilder i galleri
Ny Kia i bilder
Forrige uke fikk vi de første vage bilder av Kias kommende elbil. I dag har vi fått bedre bilder av både eksteriør og interiør.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Vi skrev for noen dager siden at Kia velger ny navnestrategi for sine elbiler.  Samtlige skal betegnes med bokstavene EV pluss et tall, og første modell ut er crossoveren EV6.

Nå som vi får skikkelige bilder ser vi lettere slektskapet med Hyundai Ioniq5 – selv om denne har langt mer dristig design enn Kia har valgt i sin modell.

Vi vet at Hyundai/Kia-plattformen muliggjør drift på både to og fire hjul, gir plass til store batteripakker slik at man kan oppnå rekkevidde på 400-500 kilometer og at bilene kan ekspresslades grunnet sin 800 volts arkitektur. Mer om dette i Ioniq-omtalen

Kia gir ingen praktisk eller teknisk informasjon i denne runden, men kommer derimot med en lang utredning om sin nye designstrategi. Bilen skal avdukes i løpet av mars, så vi får snart mer kjøtt på beinet.

Studer bildene og gjør deg opp din egen mening om bilens design, og dersom du ønsker å vite mer om bakgrunnen for denne får du den i kortform ved å spille av denne videoen på drøye to minutter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: