Volkswagen ID.3: Norsk spesial på ID.3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Norsk spesial på ID.3
Volkswagen lanserer nå spesialutgaven ID.3 Sport som er skreddersydd for norske kunder.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

– Dette er en sportslig og tøff lillebror til nye ID.4 GTX, sier Harald Edvardsen Eibak, direktør for Volkswagen i Norge.

ID.3 SPORT er ifølge importøren spesielt tilpasset det norske markedet. Den vil bli levert med to motor- og batterialternativer: 45 kWt batterikapasitet og 110 kW (150 hk) motoreffekt, eller 58 kWt batterikapasitet og 150 kW (204 hk) motoreffekt.

Rekkevidden basert på WLTP vil være inntil henholdsvis 343 km og 416 km. Med oppgradert DC hurtigladeeffekt lader de med henholdsvis inntil 110 kW og 120 kW (ekstrautstyr på ID.3 Sport med 45 kWt-batteri).

Med den minste batteripakken vil ID.3 SPORT koste fra 303.500 kroner mens prisen med det største batteriet starter på kr 349.900. Begge prisene er uten frakt- og leveringsomkostninger.

Modellen vil ha 19-tommers «Andøya»-felger, førerassistentpakke og interiørpakken «Top-Sport+» som standard.

Det inkluderer blant annet navigasjonssystemet «Discover Pro», ryggekamera, Keyless Access og elektrisk justerbare sportsseter i Artvelour med integrerte hodestøtter, korsryggstøtte med massasje og uttrekkbar lårstøtte.

– Fordelen for kundene som velger denne modellen vil være på 10 000 kroner, sier Edvardsen Eibak.

ID.3 SPORT vil kunne leveres med den nye eksklusive lakkfargen «Kings Red metallic», i tillegg til de andre ID.3-fargene.

Volkswagen åpnet for bestilling av nye ID.3 SPORT i juni og de første modellene kan leveres til kunder i løpet av sommeren.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: