Mercedes-Benz eVito: Nytt alternativ for storfamilien - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Nytt alternativ for storfamilien
Mercedes-Benz eVito Tourer Long Range kan frakte inntil 9 personer, og har en rekkevidde på opptil 366 kilometer (WLTP). Hurtiglading på 110 kW sørger for at bilen lades fra 10 til 80% på rundt 45 minutter. Prisene starter på 552.900 kroner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Egenskapene fra Vito Tourer med forbrenningsmotor videreføres til den elektriske varianten som har en rekkevidde på opptil 366 kilometer (WLTP).

Den elektriske drivlinjen driver forhjulene med en toppeffekt på 204 hestekrefter, og maks dreiemomentet er på 362 Nm. Dette gir bilen en standard topphastighet på 140 km/t, med mulighet til å øke denne til 160 km/t.

Energien lagres i et litium-ion batteri som er plassert lavt og sentrert under gulvet. Den lave plasseringen bidrar til at plassen i kupeen ikke påvirkes, slik at størrelsen er tilsvarende dagens Vito Tourer med fossilmotor. Batterikapasiteten er på 100 kWt (installert).

Les også: Eksklusiv varebil

Mercedes-Benz eVito Tourer Long Range har mulighet for hurtiglading med opptil 110 kW. Det gjør at bilen kan lades fra 10 til 80 % på rundt 45 minutter. Med en AC lader på opptil 11 kW tar det i underkant av 10 timer til batteriet er fulladet.

To lengder
eVito Tourer Long Range har en totalvekt på 3.500 kg og kan leveres i to forskjellige lengder, hvor den lengste er nesten 5,4 meter. Det er tre setekonfigurasjoner å velge mellom avhengig av hvor mange sitteplasser kunden ønsker. eVito Tourer Long Range kan leveres som 7-, 8- eller 9-seter.

 

Lang

Ekstra lang

Lengde

5140 mm

5370 mm

Setekonfigurasjon

7-seter, 8-seter eller 9-seter


Med store døråpninger er eVito Tourer Long Range lett å komme inn og ut av. Den kan bestilles med skyvedører på begge sider og har ifølge produsenten behagelig med plass til både passasjerer og sjåfør.

Mer luksus? Sjekk ut Mercedes-Benz EQV

Bilen leveres ifølge importøren med et høyt nivå av standardutstyr, hvor blant annet aktiv bremseassistent, cruise-kontroll, forvarming av kupé, DAB+, regnsensor og lettmetallfelger er inkludert.

Mercedes-Benz eVito Tourer er understellsbehandlet for å sikre best mulig motstand mot ytre påvirkninger under norske forhold. Bilen er nå i salg og har en introduksjonspris fra kr 552.900. En typisk konkurrent til bilen er Volkswagens nye Multivan som kommer på markedet til høsten.

Som ekstrautstyr kan du montere takstativ med en vekt på opptil 75 kg.

Tekniske data

 

 

eVito Tourer Long Range

Hjuldrift

 

Forhjulsdrift

Batterikapasitet – installert

kWt

100

Rekkevidde (WLTP)

km

366

Ombordlader

kW

11

Hurtiglader

kW

110

Blandet forbruk (WLTP)

kWt/100 km

17,9-25,1

CO2 utslipp (WLTP)

g/km

0

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: