Mercedes-Benz : Endelig bilmesse igjen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Endelig bilmesse igjen
For første gang på nesten to år skal det igjen arrangeres en internasjonal bilutstilling i Europa. Nærmere bestemt i München.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Nå blir det trolig begrenset internasjonal tilstedeværelse på IAA MOBILITY 2021 som arrangeres i perioden 7.-12. september, men de tyske produsentene stiller i alle fall mannsterke.

Mercedes-Benz har sendt ut en pressemelding hvor de røper at de stiller med hele åtte premierer. Fem av disse er helelektriske modeller, i tillegg til en høyytelseshybrid.

– Med premiere på hele fem helelektriske modeller viser Mercedes-Benz at de er godt i gang med å bevege seg fra «elektrisk først» til «kun elektrisk». Blant premierene vil luksus-sedanen EQE være et av høydepunktene – en modell som vil få flere elementer fra vårt elektriske flaggskip EQS, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

Girer opp elektrifiseringen
Med EQE ønsker Mercedes-EQ å vise hvor sportslig og komfortabel en elektrisk sedan kan være

Bilen kombinerer ifølge produsenten ytelse og kjøreegenskaper sammen med en avslappet måte å reise på, og setter dermed en ny standard i sin klasse. Innvendig er det romslig interiør, mens «en-bue»-designet gir EQE et atletisk ytre.

Mercedes-AMG viser for første gang sin variant på nye EQS. Den første batterielektriske luksus-sedanen er ifølge Mercedes-AMG merkets klare forpliktelse til å kombinere det karakteristiske DNA-et fra AMG sammen med helelektriske modeller.

Dette gjelder ikke bare for ytelsestallene, men også for de involverende kjøreegenskapene.

I tillegg vil Mercedes-AMG presentere den første høyytelseshybriden fra Affalterbach under teknologimerket E PERFORMANCE.

Konseptbilen fra Mercedes-Maybach gir et presist inntrykk av hvordan den 100-årige tradisjonen med den ultimate luksusbilen kan føres inn i en ny alder av elektrisk mobilitet.

Med EQB vises det romslige helelektriske alternativet utstyrt for alle hverdagslige scenarier. Etter premieren i Kina tidligere i år, vil den helelektriske syv-seteren nå debutere i Europa.

Smart vil også være på IAA MOBILITY 2021 med en showbil som vil gi et innblikk i den første bilen fra Smarts nye generasjon av helelektriske modeller

Videre vil det være premiere på Mercedes-Benz S-klasse GUARD og C-klasse All-Terrain.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: