Mitsubishi : Ukjent hos oss, stor i mange markeder - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Ukjent hos oss, stor i mange markeder
Mitsubishi har lansert en oppdatert utgave av 7-seteren Xpander – en viktig MPV / crossover i mange raskt voksende markeder.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Bilen debuterte på Gaikindo – Indonesias internasjonale bilutstilling. Den skal produseres hos Mitsubishi Motor Krana Yudha på Java, først for hjemmemarkedet før det etter hvert rulles ut til andre markeder i Asean-regionen.

Xpander kom første gang på markedet i Indonesia i 2017 og har etter hvert funnet veien til resten av Asean, Midtøsten, Latin-Amerika, Sør-Asia og Afrika. Sammen med Xpander Cross lansert i 2019 er den totalt solgt i rundt 372.000 eksemplarer.

Den nye modellen er oppgradert både eksteriørt og interiørt for å fremstå mer SUV-aktig, mens en ny CVT girkasse tar over for en 4-trinns automat og skal sørge for redusert forbruk. Motoren er en 1,5-liter med 105 hestekrefter.

Modellen er i dag blant Mitsubishis mest populære og viktig for selskapets tilstedeværelse i Indonesia. Med lokal produksjon bidrar de også til økt vekst i indonesisk økonomi.

Sammenlignet med forgjengeren er lengden økt med 120 mm gjennom større overheng i begge ender. Gjennom å heve bilen er bakkeklaringen økt til mellom 220 og 225 millimeter avhengig av variant.

For Norge er det langt mer interessant å få flere detaljer om neste generasjon Outlander som så langt kun er lansert med bensinmotorer i utvalgte markeder

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: