Stellantis samlet hos Bertel O. Steen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Stellantis samlet hos Bertel O. Steen
Bertel O. Steen overtar fra 1. desember ansvaret for Alfa Romeo, Fiat og Jeep. Dermed representerer de samtlige Stellantis-merker på det norske markedet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Bertel O. Steen fikk tillatelse av Konkurransetilsynet til å kjøpe aksjene i FCA Norway i oktober.

Den kom i kjølvannet av at de internasjonale bilprodusentene PSA og FCA tidligere i år slo seg sammen og dannet Stellantis, verdens fjerde største bilprodusent.

Bertel O. Steen blir med dette importør av samtlige Stellantis-merker i Norge, nemlig Peugeot, Opel, Citroën, DS, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Fiat Professional (lette nyttekjøretøy).

– Stellantis er en av verdens ledende bilprodusenter, med en meget sterk satsing på elektriske modeller. For Bertel O. Steen innebærer denne avtalen at vi befester posisjonen som Stellantis sin foretrukne partner i Norge, sier konsernsjef Harald Frigstad.

– Dette er et samarbeid som har dype historiske røtter og vil være av stor betydning for oss også i årene som kommer.

Ikke første møte
Fiat ble grunnlagt av Giovanni Agnelli i 1899, og Bertel O. Steen hadde agenturet på Fiat i Norge fra 1909 til 1929. I denne perioden var Fiat et meget viktig merke for konsernet.

Alfa Romeo er et ikonisk italiensk bilmerke kjent for sitt unike design og sportslighet. Alfa Romeo skal være hel-elektrisk i 2027, som et av de første Stellantis-merkene.

Jeep er også en sterk merkevare med lange tradisjoner. De har i løpet av det siste året kommet med gode ladbare hybrider, og kommer med en helelektrisk modell i 2023.

På varebilsiden kompletterer Fiat Professional den allerede sterke porteføljen Bertel O. Steen har på nyttekjøretøy i Norge.

– Vi ser frem til å kunne tilby norske kunder den fulle bredden av det Stellantis har å by på av biler. Disse merkene kommer med spennende, elektriske modeller de kommende årene. Vi mener det er fullt mulig å øke salget av Fiat, Alfa Romeo og Jeep betydelig i det norske markedet fremover, sier Frigstad.

Bertel O. Steen representer heretter følgende merker i Norge:

  • Mercedes-Benz
  • Smart
  • Kia
  • Peugeot
  • Citroën
  • Opel
  • DS
  • Alfa Romeo
  • Fiat
  • Jeep

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: