Mercedes-Benz EQB: Bestillingsklar Mercedes EQB - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Bestillingsklar Mercedes EQB
Nå åpner Mercedes-forhandlerne for bestilling av 7-seteren EQB. Prisene starter på 477.000 kroner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

– Endelig kan vi ønske elektriske EQB velkommen på norsk jord. Denne bilen har vi virkelig gledet oss til, der hele syv seter, firehjulsdrift og god bakkeklaring gir modellen de egenskapene som skal til for å bli en favoritt, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

Rekkevidde på opptil 419 km
Både EQB 300 4MATIC og EQB 350 4MATIC har en batterikapasitet på 66,5 kWt og en rekkevidde på opptil 419 kilometer etter WLTP-syklusen.

På hurtigladestasjon kan EQB under ideelle forhold lade med opptil 100 kW, noe som betyr at ladetiden fra 10 til 80 prosent batterikapasitet kun tar en drøy halvtime. Ved hjelp av ombordladeren kan EQB lades med opptil 11 kW via ladeboks.

EQB 300 4MATIC har 228 hestekrefter og et dreiemoment på 390 Nm. Det tar bilen fra 0 til 100 km/t på 8 sekunder. EQB 350 4MATIC er enda kraftigere med sine 292 hestekrefter og 520 Nm. Det gir en akselerasjon til 100 km/t på kun 6,2 sekunder.

Fleksible plassløsninger
EQB har en akselavstand på hele 283 centimeter og et romslig interiør. Derfor har modellen fått en tredje seterad som norsk standard, noe som gir totalt syv seter.

Ifølge importøren kan to ekstra passasjerer med høyde på opptil 1,65 meter sitte komfortabelt i de bakerste setene. Lastevolumet i bagasjerommet strekker seg fra 465 til 1620 liter.

Bakseteryggen på andre rad kan justeres i flere steg, og hele seteraden kan justeres i lengderetning med opptil 140 millimeter. Det frigjør hele 190 liter med plass i bagasjerommet.

Baksetene i den tredje seteraden kan legges flatt ned i gulvet, slik at den mest optimale lasteplassen er tilgjengelig. Opptil fire barneseter kan settes inn i EQB fordelt på andre og tredje seterad, i tillegg til et femte barnesete i passasjersetet foran.

Les flere detaljer om Mercedes EQB i vår forhåndsomtale som inneholder stort bildegalleri

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: