BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Vill i fjor, enda villere i år

Noe av det sprøeste i Genève i fjor var Engler med sin SuperQuad. Dersom det hadde blitt utstilling i år er det fare for at fenomenet var blitt enda mer hinsides.

Les mer


Flere Volvoer med plugg

Volvo utvider satsingen på ladbare hybrider i Norge og lanserer et nytt motoralternativ på modellene V60 og XC60. Samtidig ruller Volvo nå ut et nytt begrep – Recharge.

Les mer


Reprise på studentrevy

Studentene fra IED i Torino har alltid noe rart og uventet å vise frem i Genève. I år het hun Tracy.

Les mer


Carmen fra Boulogne

I fjor var det en arving av Hispano Suiza-grunnleggeren som møtte opp i Genève med en ganske omfattende konseptutgave av luksusbilen. I år skulle han vært der med en litt mer sportslig versjon.

Les mer


Apex må vente

Her har vi en annen kjapp bil vi gjerne skulle møtt i Genève. Bilen var klar den, men utstillingen var ikke. Noen detaljer fikk vi da.

Les mer


Egget er snart ferdigkokt

Vi har hatt sans for lille Microlino med de klare Isetta-referansene siden vi så henne i Genève for første gang i Genève i 2016.

Les mer


Fortsatt hydrogen i fremtiden

Med all innsats rundt batterielektriske biler de siste årene har brenselceller kommet i bakgrunnen. Hydrogendrevne biler kan fortsatt være en del av fremtiden, men det fins en del forutsetninger om man skal lykkes.

Les mer


En kineser som kommer

Changan er en av de kinesiske merkene som virkelige selger godt hjemme. Nå vil de begynne å selge godt andre steder – men ikke-Genève forsinket dem nok litt.

Les mer


Mansory pimper Can-Am

Can-Am Maverick er et kjøretøy som helst ser at du blir møkkete. Mansory er et firma som nødig har med møkkete folk å gjøre. Allikevel ser en kombinasjon av de to faktisk ganske vellykket ut.

Les mer


Rolls-Royce leker silke-bad ass

Silkeramp har fått en helt annen betydning siden Rolls-Royce kombinerte sin Cullinan Black Badge med fotografen Mark Riccione og sendte dem til Los Angeles.

Les mer


Lanseringskalender 2020

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.

Les mer


En ny stjerne fra Sri Lanka

Dette er den bilen som gjør at jeg er mest lei meg for ikke-Genève. Bilen ser bra ut, har spennende spesifikasjoner og en bakgrunn jeg gjerne skulle visst mer om. Dessuten er navnet genialt: Vega – hvorfor har ingen brukt det før?

Les mer


Eksklusiv Zenvo-presentasjon

Zenvo er fast innslag på Genève-messen. I år måtte de i stedet invitere til et privat lite selskap hjemme i Danmark.

Les mer


Flatt er også smittsomt

Skal man tyde nye merkevare-registreringer, ser det ut til at også Nissan følger etter Volkswagen og BMW og presenterer et minimalistisk og flatt varemerke. Heldigvis blir det nytt liv i Z’en.

Les mer


Snap blir Metro

I 2018 viste Rinspeed sitt bytte-karosseri, Snap, for første gang. I fjor var den krympet til MicroSnap, men i år hadde den fått en meget mer urban rolle som MetroSnap.

Les mer


Bursdagspresang fra Dodge

Challenger er kanskje ikke et like ikonisk modellnavn som Camaro eller Mustang, men det er vel ingen som er i tvil om at vi snakker amerikanske muskler her? 50 år med disse musklene feires med gull.

Les mer


Gammelt nytt fra Eadon Green

Eadon Green har ikke vært i Genève mer enn et par år. Men er så gjennomført eksentrisk at et besøk der er obligatorisk. I år må vi dessverre gjøre besøket virtuelt isteden.

Les mer


Fra Bulgaria med en god idé

Opprinnelig kom Sin Cars fra Bulgaria, men i dag tilhører de den spennende underskogen av britiske spesialprodusenter. Men her betyr «spesial» litt mer enn bare en og annen sportsbil.

Les mer


Aston Martin på to hjul i svingene

Hils på Aston Martin AMB 001. Tidligere har den bare vært vist på EICMA i Milano, og dit er det ikke mange fra Genève-gjengen som drar.

Les mer


Rimac endrer alt

Rimac skulle vist sin produksjonsbil i Genève i år. Slik ble det ikke, men her er noen av detaljene.

Les mer


Audi e-tron og Porsche Taycan utleveres uten prisøkning

Mange bilkunder har fryktet at de siste uker kronekollaps kunne føre til at deres bestilte biler som Audi e-tron og Porsche Taycan plutselig ville bli mye dyrere.

Les mer


RUF drar til Oklahoma

Den meget stilige kona til Alois Ruf, Estonia, fikk et preg av Annie Get Your Gun da paret presenterte sin Genève-debutant.

Les mer


Ladbar Kuga klar for Norge

Nye Ford Kuga er klar for lansering, nå også som ladbar hybrid.

Les mer


Gullivers andre eventyr

Det var en viss logikk i at All Blacks, New Zealands rugbylag, gikk sammen med Iveco i en stor sponsoravtale. «Bygget på samme måte» var tag-linjen. Men Italias rugbyherrer og Hondas søte e? En slags Gulliver-historie?

Les mer


Her er Kias nye Sorento

Etter noen runder med sniklansering har Kia i dag endelig offentliggjort sin helt nye Sorento – større og mer praktisk, og ikke minst – med attraktive drivlinjer for Norge.

Les mer