BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Audis andre Q4 e-tron

Audi har i kveld kjørt en virtuell presentasjon av sitt nyeste konsept – Q4 Sportback e-tron. De lover rekkevidde på over 500 kilometer i toppmodellen, men den er nok uaktuell for oss.

Les mer


Verdens billigste bil

Noen av dere har sikkert handlet en 10.000 kroners klokke for 100 kroner på Alibaba – Kinas Amazon. Nå kan du kjøpe elbil der. Til 930 dollars.

Les mer


Nytt navn blant superbilene

Hørt om Spyros Panopoulos? Vel, du hadde ikke hørt om Christian von Königsegg heller. Kanskje du skal begynne å trene på gresk uttale med en gang?

Les mer


Grenadier er avkledd

Ineos Automotive har nå vist de første bildene av sin nye off-roader. Den ser kapabel ut til de oppgavene den er tiltenkt.

Les mer


Flere detaljer om ny Santa Fe

For noen uker siden serverte Hyundai de første bildene av neste generasjon Santa Fe. Nå får vi flere detaljer.

Les mer


Lykken er en omvei

De hyggeligste stedene å besøke i Norge har ingen turister, bare gjester.

Les mer


Lanseringskalender 2020

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.

Les mer


Elkann gjør en Bond-Panda

I strømmen av restmod-modellene fra Lapo Elkanns Garage Italia, er vi nå kommet til en Panda 4x4. Inspirert av en spesiell Bond-film.

Les mer


Ny Taycan vist i Kina

Porsche har vist en ny innstegsmodell av Taycan i Kina denne uken. Det er foreløpig uvisst om modellen er aktuell for andre markeder.

Les mer


Her kommer Norges største hydrogenbilpark

Ingen steder i Norge vil ha en høyere tetthet av hydrogenbiler enn ansattparkeringen til Asko Midt-Norge etter overleveringen av 13 hydrogendrevne Toyota Mirai.

Les mer


Nye toppmodeller med 3 elmotorer

Audi lanserer nå nye toppmodeller i e-tron-familien med tre elmotorer og opptil 503 hester.

Les mer


Suzuki lanserer plug-in hybrid

Med Across lanserer Suzuki sin første ladbare hybrid. Bilen er tett beslektet med en modell som allerede er blant Norges mest populære i klassen, så her bør det være duket for suksess.

Les mer


Volvo tilbakekaller 84.000 biler i Norge

Volvo Cars gjennomfører sin største tilbakekalling noensinne. Nærmere 2,2 millioner biler tilbakekalles på grunn av et problem knyttet til festet av sikkerhetsbeltet. Over 84.000 norske biler er berørt.

Les mer


Oppdatert Tiguan blir ladbar hybrid

Volkswagen foretar en midtlivs oppgradering av Tiguan. Mest interessant for Norge er at den nå kommer som ladbar hybrid.

Les mer


Spennende el-SUV fra BYD

Skepsisen var stor da de første japanske biler gjorde sin entre på 60-tallet og ikke mindre da de første koreanerne dukket opp 20 år senere. Nå står kinesiske produsenter i kø – det er bare å venne seg til tanken.

Les mer


Her er nye Citroën C4

Citroën vil ikke støte noen potensielle kunder fra seg. Derfor lanserer de nå sin nye generasjonen C4 med alternative drivlinjer.

Les mer


Norsk Saab-museum ved Umeå

Saab Memorial Hall er det døpt, en hyggelig samling gamle Saaber (med tilhørende svensktopplåt), som du finner langt nord i Sverige. Startet og drevet av en nordmann.

Les mer


Mach 1 vender tilbake

Etter 17 års fravær lanserer Ford en ny Mustang Mach 1 – selvsagt med kraftig V8 under panseret.

Les mer


Donkers 2G

Mens Telenor holder på å rulle ut 5G i Norge er ikke Donkervoort kommet lenger enn 2G. Men det er heldigvis en G vi på hjul er litt mer interessert i.

Les mer


Ny el-SUV fra gammel-ny kineser

Tro det eller ei, men i Kina arrangeres det en stor bilutstilling akkurat nå. Blant de mange nyhetene er en som sikkert kan bli aktuell på eksportmarkedene.

Les mer


Nærmere bunnen kommer du ikke

Tesla plasserer seg helt i bunnen av J.D Powers kvalitets-statistikk. Men resultatet er «uoffisielt»

Les mer


Bestselgeren i fornyet versjon

Ford viste sin 2021-versjon av F-150 i en on-line forestilling i natt. Du må se en gang til for å se at den er ny – men spesifikasjonene etterlater ingen tvil. Dette er den 14. generasjonen, og man kan trygt si at med den nærmer Ford seg cyber-alderen..

Les mer


Polestar åpner Space nummer to

Det elektriske bilmerket Polestar åpnet i oktober 2019 sitt første visingssenter i Oslo, kalt Space. Nå er de også klare for Trondheim.

Les mer


VW-luksus i ny form

Volkswagen foretar en midtlivs oppdatering av sin mest luksuriøse sedan. Samtidig lanserer de den i ny, elegant karosseriform.

Les mer


KNA: Slik får du en bedre bilferie

I en ny undersøkelse utført for Kongelig Norsk Automobilklub av analyseinstituttet YouGov sier 33 prosent at de skal på bilferie. Samtidig avslører en tilsvarende undersøkelse gjennomført av Statens vegvesen at tre av fire nordmenn skal bruke bil eller motorsykkel i ferien.

Les mer