BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Aston Martin

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Skal ta banerekorden på Ringen

Aston Martin har presentert sin nye DBX707, og med den er målet å knuse en Porsche-rekord på Nordsløyfa.


Valkyrien slippes fri

Aston Martin fikk sin Formel 1-bil på landeveien kjappere enn Mercedes-Benz fikk orden på sin.


I James Bonds forgård

PRØVEKJØRT: Har James Bond fått god tid? I hvert fall skygget produksjonsteamet unna DBX, Aston Martins første SUV, i «No Time To Die».


Valhalla på hjul

Underlig å kalle opp en bil etter en festsal, der fyll og eting og møte med alle kompisene dine som hadde blitt drept dagen før er hovedingredienser.


Astons Martins 100 år - som bil

Det er mange måter å feire jubileer på. Aston Martin ble egentlig født i 1913, men nå lager de en spesialmodell basert på et 100-års jubileum. Og de jukser egentlig ikke.


Hans, hennes, og en for helgen

Aston Martin DB5 er ikke hver dag. Spesielt ikke når det er tre av dem. Spesielt ikke når de heter Vantage til etternavn.


Bugatti eller Aston til jul?

Først dukket det opp en mini-Bugatti. Nå følger Aston på med en junior DB5. – Fra 270.000 kroner og oppover. Begge bygges på samme fabrikk og God jul til de tindrende små barneøynene.


Kjapt besøk i Oslo

Med Bentayga på hvert gatehjørne og en Urus som allerede er et år gammel, er det klart den nye DBX må bli en hit. Inntil neste über-SUV lanseres.


Astons egen V6

For første gang på 50 år skal Aston Martin bygge sin egen landevisbilmotor i England. Det er dessuten en helt ny konstruksjon – en 3-liters V6.


Valkyrien nærmer seg

Aston Martin har nettopp sluppet noen bilder av sin toppmodell i landeveis-utgave, samtidig som de forteller om tre modeller som deltar i sertifiseringsarbeidet. Bilen nærmer seg åpenbart produksjon.


Aston Martin på to hjul i svingene

Hils på Aston Martin AMB 001. Tidligere har den bare vært vist på EICMA i Milano, og dit er det ikke mange fra Genève-gjengen som drar.


Nytt fra Aston – ikke bare bil

Aston Martin har åpenbare problemer for tiden. De får juling på børsen og kansellerer modeller. Men til Genève skulle de i hvert fall hatt med seg en ny investor og kommende styreformann.


Toppløst på øverste hylle

Dersom jeg hadde disponert 2-3 millioner til kjøp av åpen sportsbil, er dette definitivt en modell jeg ville sett nærmere på.


Fra sportsbil til SUV

Sportsbilprodusenten Aston Martin følger i fotsporene til andre sport- og luksusbilprodusenter. I Los Angeles viser de sin først SUV. Møt DBX.


Aston Martin bygger reder

Den mest relevante nyheten om Aston Martin er vel at de nå åpner «The Nordic Hall of Heroes» - Valkyrie og Valhalla kan bestilles. Men la oss først ta en fra den myke siden: nå bygges det Aston Martin reder!


Aston Martins elektriske Rapide

Den britiske luksusbilprodusenten benytter Auto Shanghai til å vise frem en bil for noen få utvalgte. Rapide E skal nemlig bare bygges i 155 eksemplarer.


Overveldende Aston Martin

Hvor du enn snudde seg på Aston Martins stand i Genève dukket det opp noe som tok pusten fra deg. Det hele ble av typen «for godt til å være sant».


Zagato fullfører kvartetten

Aston Martin lovte fire spesialutgaver av Vanquish fra Zagato. Her er nummer fire, i endelig utgave.


Symfoni for 12 sylindre

Nå har Aston Martin avslørt noe av det vi vanlig dødelige kan ha en viss glede av i forbindelse med den kommende Valkyrie. Låten. Wagner var ikke i nærheten.


Gammel-Aston på el

Aston Martin bygget om klassikere til eldrift. Men heldigvis slik at hele prosessen kan reverseres.


Aston Martins første SUV

Sports- og luksusbilprodusenten Aston Martin har nå offisielt startet testingen av sin første SUV på vei. De røper også hva nykommeren skal hete.


Aston Martin på vei mot børs

De som styrer Aston Martin på vei mot børsnotering er ganske optimistiske. Topp-prisen antydes til 24 ganger 2017-inntjeningen. Finans-raketten Ferrari handles til 22-gangeren.


Aston Martin bygger splitter ny klassiker

Du skal være ekstremt betatt av James Bond og Aston Martin for å slå til på dette tilbudet. Likevel er jeg ikke det minste i tvil om at de de eksklusive eksemplarene vil gå raskt unna. For alt jeg vet, er de allerede lovet bort.


Italiensk navn – britiske muskler

Med DBS Superleggera vekker Aston Martin et monster: 725 hestekrefter og 900 Nm i en super-GT.


Familieracer i begrenset opplag

Aston Martin er tilbake på Le Mans for å forsvare fjorårets seier, og de har med seg en skikkelig familieracer.