BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Cupra

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Cupra Formentor til nye høyder

Formentor er Cupras første egne SUV og kan leveres i en meget potent utførelse – VZ5. Men spesialistene hos ABT kan gjøre den enda sintere.


Cupra med ny SUV i 2024

Cupra røper at de skal lansere en ny, elektrifisert SUV i 2024.


Sprek spanjol

PRØVEKJØRT: Trenger vi flere bilmerker i Norge? Svaret er ubetinget ja om de tilfører annerledeshet og kjøreglede slik Cupra Formentor gjør.


Cupra Born er her og ut-fordrer kompakte elbiler

Seat tones ned og Cupra løftes fram når Born nå rulles ut som et sportslig og friskt alternativ til VW ID.3 og andre kompakte elbiler. Den første bilen er nå her og stilles ut i en uke fra 22.oktober på Aker Brygge før Born-festen fortsetter som en av nylanseringene på Oslo Motor Show fra og med fredag 29. oktober.


Cupra Born er priset og salgsklar

Nå åpnes det for bestilling av Cupras første elbil, Born, med priser fra 307.000 kroner.


VWs bybil får racingpreg av Cupra

Seat kommer med sin UrbanRebel til bilutstillingen i München til uken. Spennende bil – fjerner du kjempevingen bak og de dype spoilerne foran har du nemlig Volkswagens kommende ID.1 og ID.2.


Cupra Born får ekstra boost

I dag har Cupra avduket sin første utfordrer i elbilsegmentet. Den har mye til felles med ID.3, men kan leveres med inntil 231 hester og 540 kilometer rekkevidde.


Cupra offisielt på plass i Norge

Cupra er nå offisielt lansert og på plass i Norge. Deres første egenutviklede og -designede bilmodell, Formentor, åpner salget gjennom merkets norske nettside.


Seat med nye modeller og ny rolle

I rekken av bilfabrikker som forteller verden hvor overraskende bra det gikk i fjor, og om hvordan de skal knekke fremtiden, var turen kommet til Seat. Dette var en annerledes produksjon enn det vi er vant til: en skikkelig pressekonferanse med lokale journalister i salen. Sakte tilbake til normalen?


Nå kommer Cupra til Norge

Cupra feirer i dag tre år som et bilmerke etter løsrivelsen fra Seat, og nå kommer endelig merket til Norge også.


Seats mest sportslige til Norge

En elbil var det som skulle til for å etablere Seats sportslige merke i Norge. Nå er det besluttet at el-Born kommer i Cupra-versjon.


Cupras første originale

Formentor er Cupras første egendesignede modell. Sporty, praktisk og naturligvis oppkalt etter et sted i Spania.


Her er nye Cupra Leon

Når Leon Cupra blir Cupra Leon blir den en spydspiss for Seats morobilmerke. Du får den i to karosseriformer og med ulike drivlinjer, en av dem elektrifisert for å gi mest mulig kjøreglede.


Første egne Cupra

SPIONBILDER: Her er Cupra ute og tester sin første modell bygget fra bunnen av.


Cupra debuterer på MEB-plattformen

Når bilutstillingen i Frankfurt åpner neste uke viser Cupra en elektrisk konseptbil. De legger ikke skjul på at den skal realiseres.


Enda en ramp fra Seat

Det virker som Seat har større frihet enn de tre andre volummerkene i VW-konsernet. De dukker i hvert fall opp med avvikere mye oftere enn de andre. Heldigvis.


Superrask, men nesten lydløs

Det er bare å venne seg til tanken – fremtidens racerbiler blir elektriske. Her er en bil som skal på banen allerede i år.


Cupra på egne bein

Seat gjør som en rekke andre produsenter – de etablerer Cupra som eget merke. Målet er å doble salget innen fem år.