BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Ferrari

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Ferrari blomstrer i Norge

Det har vært kjent at den danske Ferrari- og Maserati-importøren Formula Automobile har gått inn og kjøpt opp 2/3 av gamle AutoXo Sport. At de mener alvor, fikk vi se da den nye forretningen ble offisielt åpnet.


Gammel Ferrari blir ny

Da var det ikke bare vi som syntes den shooting brake-aktige fire seters GTC4 så ganske sløv ut. En av eierne gjorde det også, så han leverte sin til Ferraris Special Project og fikk dem til å bygge en ny.


Ferraris tredje Icona

Midt under et skikkelig kunde-event på Mugello kom Ferrari med en flunkende ny bil i Icona-serien. En nyhet var nok ventet – men ikke en som til de grader vekker de gode Ferrari-minnene.


Testa Rossa på nytt

Vi visste det skulle komme noe, for midt på sommeren viste et sveitsisk firma ingen kjente til, bilder av noe som så ut som en kamuflert Testarossa. Hvorfor skulle noen kamuflere en Testarossa? Den er jo tross alt nesten 40 år gammel!


Little Car Co. krymper Testa Rossa

Hvor går de store, velrenommerte, prestisjebilprodusentene når de vil ha en bil for junior? Til Little Car Company, selvfølgelig. Etter Bugatti og Aston Martin har nå Ferrari banket på døren.


Alarm: hent radaren

Spør du NAF Ruteplanlegger, eller Google World, kan du gjøre Roma-Nordkapp, 4.300 km, på 49 timer. Den tiden vil en italiener slå.


Ny Ferrari med klassiske kvaliteter

Et utseende man bare blir stående og gape ved og en lett liten V6-motor der bak – det minner om Dino i 1966. Men dette er Ferrari i 2021!


Brødbilen er ferdig

Det er toogethalvt år siden Niels van Roij Design fortalte at han skulle bygge en moderne Ferrari brødbil. Siden har vi kunne følge prosjektet trinn for trinn på nettet. Nå er det fullført.


Ferrari tapte GTO-kampen

Ferrari trodde de hadde enerett på GTO – den ikoniske sportsvognen fra 1962. Bare 39 eksemplarer, en ble betalt med 48,4 millioner dollar for to år siden. Men der tok de stygt feil.


Her er Ferraris første FUV

RENDERING: Ferrari følger i fotsporene til andre sportsbilprodusenter som Porsche, Lamborghini og Aston Martin og lanserer sin høyreiste Purosangue i 2021.


Ford vs Ferrari – tilbakeblikk

Nå er filmen snart på plass på norske kinoer også. Det skal bli spennende å se hvor mye den holder seg til virkeligheten.


La Dolce Vita med Ferrari

Ferrari lovet oss en ny bil denne uken. Foreløpig har vi bare fått bildene, men det er mer enn nok til å overbevise.


Ferraris nyeste plug-in

SF90 Stradale heter Ferraris mai-debutant. Plug-in hybrid, men dessverre med for lite el-rekkevidde til å nyte godt av norske avgiftsfordeler.


488 – i enda en versjon

Det som er veldig positivt, og det som lover godt for fremtiden, er at Ferraris 488 GTB-erstatning ikke heter noe med 488 i det hele tatt. For nå begynner det å bli mange nok fireåtteåtte.


Ferraris Paris

Ferrari var det eneste av merkene under Fiat-paraplyen som fant det umaken verdt å ta turen til Paris. Med tre ganske/helt nye biler, og den beste av dem alle – en mer enn 50 år gammel LM.


Ferrari overrasker

Nye spesialmodeller og et nytt ben å stå på – Ferrari dukker plutselig opp med flere overraskelser.


Ferrari krasjer BMWs Villa d'Este-party

Jålebil-extravganzaen på Villa d'Este er i BMW-regi. Foreløpig er det eneste åpenbare BMW-konsept-innslaget en motorsykkel, mens Ferrari slår til med en virkelig enestående bil.


Ferraris råeste er Ferraris eldste

Da Ferraris mest prominente kunder var samlet til fest på Mugello, der de skulle kjøre fort sist helg, dukket vertskapet opp med en ny – og enda mer utrolig versjon av FXX.


Ferraris nye minstemann

Ferrari erstatter California med Portofino som innstegsmodell, men det er ikke snakk om noen tøysebil av den grunn.


Ingen hybrid for 911

Det har lenge vært sagt at neste generasjon Porsche 911 blir en hybrid-modell. Det avkrefter nå Porsche. «Ulempene er større enn fordelene», sies det fra Stuttgart.


Turbofri Ferrari

Ferrari lanserer sin nye 812 Superfast. Den blir trolig en av de siste biler i toppdivisjonen uten pustehjelp.


Japansk Ferrari

Ferrari fortsetter sin effektive dramaturgi. Ingen er så gode på myter som dem. Nå slår de til igjen med en japansk spesialmodell.


Alternativ Ferrari

Da Ferrari lanserte sin GTC Lusso i Genève i mars, hadde den V12-motor under det lange panseret. Nå kommer et nytt alternativ.


Villere enn Ferrari

Ville Ken Okuyama fått bygge en slik Ferrari hvis han hadde fortsatt der? Umulige spekulasjoner. Men bilen finnes heldigvis, under hans eget navn.


LaFerrari uten topp

Hvis du ikke har noe å vise, da tar du en tre år gammel bil og kapper taket av den. Publikum måper overveldet.