BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Hyundai

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Tøff i trynet – parkerer selv

PRØVEKJØRT: Hyundais tøffeste SUV fjernparkerer du med nøkkelen i handa. Dessuten klarer bilen drøyt 50 km på strøm. Møt fjerde generasjon Tucson.


Toppmodell fra Genesis

G90 er navnet på den nye toppmodellen fra Hyundai-konsernets topp-merke: Genesis. Siden den har eksosrør, kan vi nok droppe tanken på å få se den i Norge med det første.


Storveis fra Hyundai

Hyundai har også bygget luksus i gamle dager. Grandeur het toppmodellen. Nå er den gjenoppfrisket – fabrikkens egen restomod.


Genesis lanserer ny el-SUV

Hyundais luksusmerke Genesis presenterer stadig flere modeller som burde være attraktive for Norge, men foreløpig satser de kun i noen utvalgte markeder.


Her får Tesla mer å bryne seg på

SPIONBILDER: Her er de første spionbilder av andre modell under den nye Ioniq-paraplyen. Den kan bli en tøff utfordrer for Tesla.


Genesis til Europa. Norge? Vent litt.

Tidligere i år advarte Genesis om at nå kunne Europa vente seg en liten invasjon. Denne høsten har potensielle kunder på utvalgte markeder fått det første møtet med det unge merket.


Ny rekord i liten og søt

Hyundai har lansert sin nye mikro. Søtere kan det vanskelig bli. Men for stor til å bli en japansk kei-bil og for liten til å komme til Europa. Synd.


Genesis på dedikert elbilplattform

Det lå jo i kortene at den måtte komme, og nå har Hyundais luksusmerke vist sin første elbil basert på gruppens avanserte elbilplattform.


Ser ut som EV, er hybrid

PRØVEKJØRT: Jeg antar at du tror bilen på bildet er elektrisk, for det er jo de aller fleste Hyundai Kona. Men denne sjeldne varianten i Norge har bensin/elektrisk hybridteknologi, og kan ikke lades.


Kortere ventetid – bedre rekkevidde

PRØVEKJØRT: Noen små oppgraderinger har gjort Hyundai Kona til en enda bedre elbil.


Årets beste pickup?

Det er mer enn seks år siden Hyundai viste sin konsept-pickup på Detroit-utstillingen. «Fantastisk, akkurat den kompakte pickupen vi har ventet på», sang et samlet velkomstkor. Vi måtte vente i seks år.


Hyundai Ioniq 5 er her med 4x4 og høy ladefart

Med lynlading, 460 km rekkevidde, firehjulsdrift, stor innvendig plass og grei pris angriper nå Hyundai i den elektriske grenen av familiebilklassen.


Nå er de første Ioniq 5 i Norge

Det er grunn til å forvente at Ioniq 5 blir blant Norges mest solgte biler i år. Nå er de første bilene i landet så du kan få en nærmere titt hos din forhandler.


Lekker Genesis på vei mot Europa

Genesis har i dag avduket sin nye G70 Shooting Break som er skreddersydd for Europa.


Hyundai ser seg tilbake

Nå har også Hyundai hevet seg på restomod-bølgen. De gjør det med virkelig stil, og gjenoppliver den gamle Pony.


Endelig: Genesis kommer til Europa

Vi har etterlyst dem lenge, men nå kommer endelig Hyundais luksusmerke til Europa. De starter i tre byer.


Attraktive priser på Ioniq 5

Hyundai har nå publisert priser på flere varianter av Ioniq 5 med både bak- og firehjulsdrift.


Genesis sikter høyt med sin første elbil

Mens søsknene Hyundai og Kia konsentrerer seg om volumsjiktet, retter Genesis skytset mot de høyere sfærer når de presenterer sin første elbil.


Genesis går for vakker

Det er ikke ofte, men noen ganger dukker det opp en ny bil man bare stopper opp ved, trekker pusten og sier oi – simpelthen bare fordi den er vakker.


Kompakt crosser fra Hyundai

Hyundai har i dag presentert sin nye Bayon – en kompakt crossover designet for Europa, men ikke for Norge.


Hyundai legger lista høyt med ny Ioniq

Den har egenskaper du hittil kun har funnet hos Porsche, og nye Ioniq 5 er vesentlig større enn bildene gir inntrykk av. Det er bare å stille seg i kø.


Hyundai svarer på økt konkurranse

Etter nærmest å ha vært enerådende i nisjen for kompakte SUV-er med lang, hardner nå konkurransen til for Hyundai Kona. Importøren svarer med å lansere en oppgradert modell og mer aggressiv prising.


Her er den første av mange

Hyundai har lovet en serie nye elbiler under familienavnet Ioniq. Den første skal vises allerede neste uke – her får du en liten forsmak.


Hyundai Tuscon hybrid N-line

PRØVEKJØRT: Det er en bil som har havnet utenfor radaren til norske bilkjøpere. I løpet av fjoråret var det bare 370 nordmenn som gikk til Hyundai-forhandleren for å kjøpe SUV-en Tuscon. Det ga en beskjeden 67. plass på listen over de mest populære bilmodellene.


Ingen biler uten plugg

Som første norske bilimportør proklamerer Hyundai at de heretter ikke skal selge rene fossilbiler. Alt skal være elektrifisert.