BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Land Rover

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Range Rover Sport, for tredje gang

Det går unna hos Land Rover for tiden. Den første Range Rover av femte generasjon kom på norske skilt i forrige uke. Noen dager etter har tredje generasjons Range Rover Sport internasjonal galla-debut.


Range Rover den Femte – Dope or Nope?

Man roter ikke med et design-ikon. I dag presenterer importøren den femte Range Rover generasjonen som er en perfekt etterfølger av den første. Men er den for perfekt? Er den altfor mye tradisjon og arv og altfor lite fremtid?


Tøff på tur

PRØVEKJØRT: Land Rover Defender er fortsatt en skikkelig tøffing. Men hvem tør ta ut det som bor i bilen, etter å ha betalt halvannen million for den?


Klassisk, men helt ny

Land Rover har lansert femte generasjon Range Rover. Den er helt ny, men likevel lett gjenkjennelig.


Defender i XXL-versjon

SPIONBILDER: Land Rover Defender selges allerede i to ulike lengder, 90 og 110, men minst en versjon til er under utvikling. Her blir det godt med plass.


Land Rover foredler sin muskelmaskin

Skreddersømavdelingen hos Land Rover har laget et eksklusivt eksemplar av selskapets kjappeste og kraftigste SUV.


Brukt SUV til under 250.000

BRUKTBIL: Dårlig rygg, dårlig adkomstvei til hjemmet eller aktiv livsstil er alle argumenter for å kjøpe SUV. Likevel tror mange at denne klassen er forbeholdt «pengefolket». Her viser vi at det ikke nødvendigvis trenger være sant.


Slutt på bensin og diesel

RENDERING: Når Land Rover om noen år lanserer en ny generasjon Discovery Sport, står verken bensin- eller dieselmotorer på programmet.


Jaguar Land Rover tror på brenselceller

Jaguar Land Rover er i ferd med å utvikle en prototyp med brenselceller basert på Defender. Bilen skal på veien i løpet av inneværende år.


Toscana med Defender-huset

Selvfølgelig må noe så lekkert komme rett fra Italia. Det har overhodet ikke vært innom Coventry. Her har Land Rover Italia tatt seg friheter.


Designet sin egen bårebil

Den bilen Prins Philips kiste blir fraktet på nå lørdag er en Land Rover med spesielle begravelsesfinesser, designet av prinsen selv for 18 år siden.


Godt formål? Gir bort en Defender eller syv.

Driver du med redningstjeneste eller er flink til å plukke plast fra havet? Land Rover har spesialutstyrt syv Defendere som gave til organisasjoner som fortjener det.


V8 og spesialutgaver av Defender

Tradisjonen tro lanserer Land Rover nå Defender med kompressormatet V8. I tillegg kommer en spesialutgave med unike designelementer.


Forlenget Evoque

SPIONBILDER: Selv om salget er meget beskjedent i Norge, er nye Range Rover Evoque en av Land Rovers mest populære modeller globalt. Nå kan den få en avlegger.


Her er neste generasjon Range Rover

SPIONBILDER: Opprinnelig en favoritt for britisk adel, men gjennom årene har Range Rover fått mange venner verden rundt. Nå er en ny generasjon under utvikling.


Klassiker med ni liv – minst

Etter stadig å ha av gått med døden skal den klassiske Defender nok en gang gjenoppstå.


Ny bok om første Landie

Her har vi en Land Rover – en av de aller første av samlebåndet – som endte bak en låve, i lykkelig harmonisk forfall. Nå er den vekket forsiktig til live igjen – og har fått sin egen bok.


Velar med plugg

Land Rover introduserer nå også Range Rover Velar som ladbar hybrid. Dermed er hele familien elektrifisert.


Nå kommer Defender med plugg

Land Rover har i dag offentliggjort detaljer rundt den ladbare versjonen av Defender. Bilen kan leveres fra tidlig 2021.


Gammel Defender på strøm

Klassiske Defendere er ikke billige hvis du finner et godt eksemplar. Nå kan du få dem enda dyrere – noen blir nemlig bygd om til elektrisk drift.


Accessorien

PRØVEKJØRT: Er du ute etter det smarteste bilkjøpet, kan du droppe resten av artikkelen. Du kjøper ikke Range Rover Evoque for at det er fornuftig rent økonomisk sett. Det betyr ikke at bilen er meningsløs for alle.


Tre sylindre pluss strøm for Land Rover

Nå er den nye drivlinjen for Range Rover Evoque og Land Rover Discovery Sport offentlig. En kjent motor er kappet til tre sylindre, og det ligger 109 ekstra hester i bakakselen.


Nye Defender på Norges-turné

Helt nye Land Rover Defender har vært rundt hos landets forhandlere. Spørsmålet «alle» har stilt er om den kommer som varebil.


Jaguar tenker flexi-plattform

Da Jaguar Land Rover inviterte til et nytt bidrag til sin Destination Zero var det kanskje gode grunner for å vente enda et boring forslag til hvordan verden kan bli sikrere og renere. I stedet ble det en skikkelig overraskelse.


Her er en ny Range Rover Sport

SPIONBILDER: Her er Land Rover ute og tester en ny generasjon Range Rover Sport.