BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Toyota

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Toyota Yaris Cross klar for Norge

Toyota Norge lanserer sin kompakte Yaris Cross med for- og firehjulsdrift i oktober. Prisene er nå klare.


En ny SUV-vinner?

PRØVEKJØRT: Med 3000 biler som kundemål ut året, kan mye tyde på at Toyota med ladbar RAV4 overtar der Mitsubishi Outlander tvinges til å slippe.


Toyota fornyer Land Cruiser

Toyota lanserer en ny versjon av sin store Land Cruiser – en modell som som har hatt marginal interesse i Norge.


Her er Corolla Cross

Vi vet at Toyota skal lansere Yaris cross på det norske markedet til høsten, men selskapet har nok en crosser i ermet.


1003 kilometer på én tank

Et fransk team på fire personer satte ny rekord da de kjørte en Toyota Mirai over tusen kilometer på én hydrogentank.


Kompakte venner

BILTEST: I månedens kompaktbiltest møter Ford Focus verdens to mestselgende personbiler: Toyota Corolla og Volkswagens nye Golf.


Toyota gulper hydrogen

Vi vet at Toyota er interessert i hydrogen. Men vi trodde det var på Mirai-måten, via brenselceller. Nå forteller de om en racing-Corolla der hydrogen forbrennes direkte i stempelmotoren!


Toyota-sprint skal ta igjen feltet

Toyota, som altfor lenge konsentrerte seg om hybrider, har nå lagt inn akselerasjonsgiret for å ta igjen elbil-feltet. En ny bil på utstillingen i Shanghai forteller om retningen. Og bilen bør hete Erik!


Bytter navn og får spissere ytelser

Når Toyota nå erstatter sin populære GT86, får den også nytt navn for å vise at den hører hjemme i en sportslig familie.


Her kommer en tøffere Yaris

Toyota lanserer nå sin nye Yaris Cross for dem som er på jakt etter en kompakt crossover.


Toyota Mirai for spesielt interesserte

Selv med bare én kommersielt tilgjengelig hydrogen fyllestasjon i hele landet, velger Toyota likevel å ta splitter ny Mirai til Norge. Men vil du kjøpe bilen, så må du insistere på det.


Forsmak på ny Toyota

Med Aygo X Prologue gir Toyota oss en forsmak på neste generasjon Aygo. Den nye blir uten søsken.


Årets Bil i Europa

Nye Toyota Yaris er kåret til Årets Bil i Europa. Prisutdelingen var lagt til Genève hvor det tradisjonelt holdes bilutstilling på denne tiden av året, noe korona har satt en stopper for i år som i fjor.


Drift selv!

Vi var litt imponert da gravalvorlige Stanford University viste frem siste nytt i autonome biler: selvdriftere. Nå har de fått Toyota med på laget.


Land Cruisere på strøm

Toyota Land Cruiser er vel noe av det mest robuste og fossile man kan tenke seg. Allikevel har en tysk spesialist bygget den om til strøm. Foreløpig bare til utvalgte oppgaver.


Red Arrows på landjorda

Toyota i England har vært med på et stunt som savner sidestykke. De tok flyoppvisningene, der jetfly med farget eksos flyr vingetupp til vingetupp, ned på betongen.


Gjesdal i finsk selvkjøringsprosjekt

Den finske bedriften som utvikler programvare for selvkjøring, Sensible 4, har startet klargjøring til pilotprosjekt i Gjesdal i Rogaland. Dette inkluderer testkjøring under barske norske vinterforhold og kartlegging av ruten med selvkjørende Toyota-kjøretøy.


Prøvekjørt: Elektrisk fra Toyota

Flere modeller å velge blant i kombinasjon med skjerpede miljøkrav og trusselen om på bli stengt ute fra urbane kjerneområder, løfter interessen for elektrifisert varetransport. Nå er også Toyota på plass med elektrisk Proace.


Her er Toyotas nye racer

Toyota har i dag avduket sin utfordrer til årets WEC-serie som inkluderer 24-timersløpet på Le Mans. Snart får de følge av gamle rivaler.


Toyotas smarte Smart

På tide at noen tok etter smart og bygde en elektrisk bybil. Underlig at Toyota skulle være de første, og på papiret ser den veldig brukbar ut. Men det er et par ‘men’er.


Mest hybrid for Toyota

PRØVEKJØRT: Mens konkurrenter som Peugeot, Opel, VW, Seat og Skoda barberer CO2-utslippet med små elbiler, står Toyota fjellstøtt på hybridløsningen når ny Yaris lanseres.


Vannstoff for hele verden

Det er to profilerte hydrogenbilprodusenter i verden for tiden. Men mens Hyundai nøyer seg med å lansere egen merkevare, HTWO, for sitt engasjement, kommer Toyota med en helt ny bil. Direkte konkurrent til 5-serien.


Første glimt av Toyota el-SUV

Toyota skal snart lansere sin første el-SUV. Her får vi litt forhåndsinformasjon.


Proace City Electric kommer neste høst

Blir tilgjengelig med batteripakke på 50 kWh.


Ny Mirai snart i Norge

Når Toyota lanserer andre generasjon av sin brenselcellebil, Mirai, har de heldigvis valgt en mer konvensjonell design. Men faren er nok stor for at den drukner i skredet av nye elbiler med stadig lengre rekkevidde.