BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Volkswagen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Volkswagen nytte – mye mer enn bare biler

Volkswagen Nutzfahrzeuge var vel den delen av Gruppen som fikk den største Korona-smellen i fjor. Nå intensiveres arbeidet med nye forretningsområder.


Hektet på strøm

BILTEST: En billig kinesisk elbil mot en tysk bestselger med ledning. Men er det ikke altfor stor prisforskjell mellom MG ZS EV og VW e-Golf? Ikke si det etter at VW kampanjeselger e-Golf for 249.900 kroner.


Økt potensial for Norges mest solgte

Den er månedens mest solgte bilmodell i Norge, men varianten som er lansert i dag vil øke interessen for ID.4 betydelig.


Multikunstner med tradisjoner

RENDERINGER: Neste år lanserer Volkswagen sin nye ID.Buzz. Her blir det retro og hitec i skjønn forening.


Klart for oppdatert Polo

Så var tiden moden for en facelift av Polo. I Norge vil den kompakte VW-modellen bli tilgjengelig med en omfattende utstyrspakke.


Elektrisk familiefrakter

Volkswagen presenterer en stor familie-SUV som er skreddersydd for Kina. Den skal produseres ved to ulike fabrikker og har plass til syv.


Nivus blir Taigo før Europa-debut

Volkswagen klargjør en ny kompakt crossover for Europa-debut til sommeren.


Magaplask fra VW

Det er mulig Volkswagen klarte å få litt oppmerksomhet rundt elbilsatsingen sin, men ikke på en måte noen kunne ha ønsket.


Volkswagen ruster til krig

Volkswagen-gruppen brukte sin store Power-dag til å presentere en ganske overveldende elbil-strategi. Den er veldig klar: gruse Tesla.


VW skrur opp tempoet

Volkswagen hadde en stor pressekonferanse fredag der det dukket opp en del nyheter og hvor det klare budskapet var at de skrur opp tempoet for å møte den nye tidsregningen. Men samtidig forsvant mye av budskapet i støyen fra et par andre bransjekjemper.


Nye ID.4-varianter å velge mellom

Da Volkswagen åpnet reservasjonslisten for ID.4 i fjor høst, var det kun to valgmuligheter. Nå øker utvalget, men fortsatt må du se langt etter firehjulsdrift.


Nå kan du bestille Tiguan som plug-in

Fra torsdag 28. januar kan nye Volkswagen Tiguan også bestilles som eHybrid. Den ladbare SUV-en kommer gunstig ut i det norske avgiftssystemet. Men den mangler en egenskap mange nordmenn setter pris på.


Gjenfødt Harlekin

Nederlandske Ben Pons sparket i gang Volkswagens Transporter. Nå har etterfølgerne hans gjenskapt legendariske Harlekin.


Ny innstegsmodell fra VW

Volkswagen lanserer nå ID.3 i en versjon med mindre batteripakke. Her er det penger å spare for dem som klarer seg med kortere rekkevidde.


VW satser stort

Med en forsiktig teasing forteller Volkswagen at Audi skal ikke få være alene om sin store luksus-elbil, Artemis. Her kommer Trinity.


Fremtidens Passat

RENDERINGER: Her får du et førsteinntrykk av neste generasjon Passat. Modellen kommer på markedet først i 2023.


Stadig mer bærekraftig bilproduksjon

Bilprodusentene jobber på mange felter for å bli mer bærekraftige. Når Volkswagen går over til klimanøytral transport av batterier gir det en betydelig besparelse i CO2-utslippene.


Feiring med droner

Volkswagen feiret ID.4-debuten i Kina med 2000 droner. Hvem trenger fyrverkeri?


Arteon med plugg

Volkswagens toppmodell, Arteon, er nå salgsklar som ladbar hybrid. Men ikke i Norge.


Hannover får nye jobber

For Volkswagen Nutzfahrzeuge i Hannover må det være en stor oppmuntring at de er tildelt nye betydningsfulle jobber av Wolfsburg, og dermed sikrer arbeidsplasser i mange år fremover.


A-Ha fronter VW-bussen

Sammen med den elektriske buss-varianten av T6 brukte et stort film- og fototeam et døgn i Kristiansand-området fordi A-Ha skulle fortelle at ABTs e-utgave av Transporteren virkelig var et statement.


Satser tungt på VW ID.4, kan bli bestselger i 2021

Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021? VW-importøren mener det, og det skal ikke stå på levering av biler, ei heller når firehjulsdrift er på plass etter sommerferien.


Råtten feiring av viktig fødselsdag

Det er noe med å fornekte sitt opphav som sender tanker tilbake både til Bibelen og til gamle romere. Uansett gir det er vond smak i kjeften når Volkswagen feirer K70 uten å nevne NSU med et ord.


Ulv i fåreklær

Volkswagen har dratt lakenet av sine nye Golf R som ifølge produsenten er den kraftigste og kjappeste serieproduserte Golf noensinne.


Lanseringstidspunkter og priser for nye Caddy er klare

Nye Volkswagen Caddy kommer til Norge i løpet av fjerde kvartal. Nå røper importøren prisene på femte generasjon av storselgeren.