BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Volkswagen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Oppdatert Tiguan blir ladbar hybrid

Volkswagen foretar en midtlivs oppgradering av Tiguan. Mest interessant for Norge er at den nå kommer som ladbar hybrid.


VW-luksus i ny form

Volkswagen foretar en midtlivs oppdatering av sin mest luksuriøse sedan. Samtidig lanserer de den i ny, elegant karosseriform.


Volkswagen ID.3: Endelig bestillingsklar

Den 17. juni 2020 markerer starten på en ny milepæl i Volkswagens historie i Norge. Da offentliggjøres prisene på ID.3 1st og en digital løsning åpnes opp for de første forhåndsbestillerne.


Lys i tunnelen for ID.3

I dag kommer den offisielle bekreftelsen fra Wolfsburg om at det fra neste uke blir mulig å bestille ID.3. Leveringene starter til høsten.


Forsmak på Volkswagens el-SUV

RENDERING: I det store mylderet av nye elbiler som kommer på markedet i løpet av det neste året, er denne blant de mest interessante. Men det er det ikke så mange som vet ennå.


Arteon i ny tapning

Volkswagen har publisert de første skissene av en ansiktsløftet Arteon. I tillegg til oppgraderinger får den også en alternativ karosseriform. Her er dagsferske spionbilder av en nærmest ukamuflert Shooting Brake.


Folkelig Folkevogn

Volkswagen i Brasil har avduket en ny, kompakt-crosser. Den er først aktuell for lokale markeder, men kan på sikt bli global.


Den familievennlige Golfen

SPIONBILDER: Her ser du en nærmest umaskert Golf stasjonsvogn. Ingenting tyder på at den skal gjenta fordums suksess i Norge.


VW Golf VI (2008 – 2012)

BRUKT: Som ny var den kanskje et lite hvileskjær fra VW før dagens MBQ-biler. Nå, som brukt, er VW Golf av 6. generasjon kanskje noe av det tryggeste du kan kjøpe blant rimelige bruktbiler.


Nye problemer for VW

Golf 8 sjangler av gårde. Minst 30.000 må tilbake på verkstedet, og fabrikken har innført en foreløpig utleveringsstopp inntil feilen er rettet.


Forskjellige – men det er utenpå

BILTEST: Du kan ikke uten videre se at Seat Arona i basis er samme bilen som VW T-Cross. Men det er den. Så hva har T-Cross som Arona mangler, siden Volkswagen forlanger 63.700 kroner høyere pris?


Volkswagens lystige samlet

SPIONBILDER: En trio av Volkswagens R-modeller var nylig samlet til lekestund på Nürburgring.


Crafter på nye av-veier

Noen ganger kan fire være bedre enn to. Nå åpner Volkswagen for å ettermontere firehjulsdrift fra Oberaigner på den største bilen sin.


Sedanen var ikke død

I Norge og resten av Europa er det SUV-er og kombikupeer som dominerer nybilsalget, men i verdens største bilmarked er situasjonen en helt annen.


Mer krutt i Tiguan R

SPIONBILDER: Oppi alt elbilstyret er det interessant at noen tenker lystige biler også. Her er for eksempel en typisk familiebil med 300 hester.


Første offisielle glimt av nye Volkswagen Amarok

Dagens Amarok går ut av produksjon i Europa i år. Erstatteren kommer først i 2022, men nå er den første offisielle skissen sluppet.


T-Roc har mistet taket

Denne blir dessverre et sjeldent syn på norske veier.


Volkswagen bekrefter ID.4

ID.4 blir den første helelektriske SUV-en fra Volkswagen. Og den kommer med drivlinjen nordmenn ønsker seg.


Volkswagen med Porsche-løsning

Volkswagen Touareg er den ujålete fetteren din Porsche Cayenne. Nå blir den endelig tilgodesett med Cayennes mest populære drivlinje i Norge.


De morsomme Golf-variantene

Golf GTI har i årevis hatt sin tilhengerskare, men hva skjer når skjerpede utslippskrav tvinger frem et nytt alternativ?


Ingen stor overraskelse

SPIONBILDER: Våre fotografer kom nylig over en umaskert versjon av Volkswagens kommende toppmodell i Golf-serien.


Her er femte generasjon Volkswagen Caddy

Varebilmodellen som ble Norges nest mest solgte i fjor lanseres nå i ny drakt. Volkswagen omtaler nye Caddy som en «smarttelefon på hjul», «allsidig som en sveitsisk lommekniv». Elektrisk er ikke nevnt med et ord.


Tiguan etter neste generasjonsskifte?

RENDERING: Volkswagen tok uvanlig omfattende grep da de lanserte generasjon to av Tiguan i 2016. Endringene kan bli minst like omfattende ved neste skifte.


Skinnende hvit i snøføyka

SPIONBILDER: For andre gang i vinter møter vi denne, fortsatt med en front som bringer tankene til et konkurrerende merke.


Nå kan du bestille nye Golf 8

Volkswagen har nå offentliggjort prisen på lanseringsmodellen av nye Golf 8 i Norge og samtidig åpnet ordrebøkene.