BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Hyundai

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Kompakt crosser fra Hyundai

Hyundai har i dag presentert sin nye Bayon – en kompakt crossover designet for Europa, men ikke for Norge.


Hyundai legger lista høyt med ny Ioniq

Den har egenskaper du hittil kun har funnet hos Porsche, og nye Ioniq 5 er vesentlig større enn bildene gir inntrykk av. Det er bare å stille seg i kø.


Hyundai svarer på økt konkurranse

Etter nærmest å ha vært enerådende i nisjen for kompakte SUV-er med lang, hardner nå konkurransen til for Hyundai Kona. Importøren svarer med å lansere en oppgradert modell og mer aggressiv prising.


Her er den første av mange

Hyundai har lovet en serie nye elbiler under familienavnet Ioniq. Den første skal vises allerede neste uke – her får du en liten forsmak.


Hyundai Tuscon hybrid N-line

PRØVEKJØRT: Det er en bil som har havnet utenfor radaren til norske bilkjøpere. I løpet av fjoråret var det bare 370 nordmenn som gikk til Hyundai-forhandleren for å kjøpe SUV-en Tuscon. Det ga en beskjeden 67. plass på listen over de mest populære bilmodellene.


Ingen biler uten plugg

Som første norske bilimportør proklamerer Hyundai at de heretter ikke skal selge rene fossilbiler. Alt skal være elektrifisert.


Vannstoff for hele verden

Det er to profilerte hydrogenbilprodusenter i verden for tiden. Men mens Hyundai nøyer seg med å lansere egen merkevare, HTWO, for sitt engasjement, kommer Toyota med en helt ny bil. Direkte konkurrent til 5-serien.


Hyundai-nei til diesel/ bensin – går kun for ladbart i Norge heretter

Hyundai kutter alle bensin- og dieselmodellene i Norge. Heretter står kun ladbart og litt hydrogen på modellprogrammet. Første store nyhet i 2021 blir ladehybriden Tucson.


Snart klart for ladbar Tucson

Ladbare hybrider har gjort et kraftig byks på registreringsstatistikken i år. Snart kommer en ny utfordrer på markedet.


Hyundais minste elbil

Hyundai satser åpenbart på dem som kommer etter oss. Bare uker etter at de viste sin «Ola-bil», presenterer de nå sin aller minste elbil.


Enda flere oppdateringer for Kona

Hyundai kommer med nye oppdateringer av sin populære Kona Electric. Nykommeren er på plass i første kvartal 2021.


Hyundai med ny familiebil

Det er gøy når en stor produsent som Hyundai begynner å tenke på hele familien. Med all den fellestiden man har hjemme i pandemitider er det kanskje litt vits i å jobbe sammen, var åpenbart ideen. Nå presenterer de en Olabil alle kan bygge hjemme.


Genesis viser ny 3-serie-utfordrer

Genesis har vist de første bilder av en oppdatert G70 som snart skal debutere på hjemmebane. Blir dette første modell fra Hyundais luksusmerke i Europa?


Hyundais elektriske bombe

Nå og da dukker Hyundai opp med noe virkelig ekstremt og med motoren i midten. Den siste, og femte i rekken – som byr på mer enn 800 hester – vises frem i Beijing i disse dager.


Bilen som automat-toalett

Hadde det ikke vært for at dette interiøret også serverer deg drinker, høres beskrivelsen av et nytt Hyundai-interiør ut som de toalettene som vasker seg selv etter at du har gått ut.


Ny Hyundai Tucson blir ladbar

Hyundai har i natt vist sin nye Tucson. Til Norge kommer den som ladbar hybrid tidlig i 2021.


Genesis går elektrisk

SPIONBILDER: Så langt har Genesis nøyd seg med Asia og Amerika, men nå kommer modeller som kan være meget interessante også for Europa også.


Ioniq blir eget merke

Hyundai har besluttet å skille ut Ioniq som eget merkenavn for sine elektrifiserte modeller. Dem blir det flere av i årene fremover.


Bedre rekkevidde – treg å lade

PRØVEKJØRT: Hyundai Ionig koster nå litt mer, men rekkevidden er til gjengjeld økt med drøyt 36 prosent til 311 kilometer. Ioniq bruker lite strøm, men fortsatt tar det altfor lang tid å hurtiglade.


Hyundai leverer hydrogen-lastebiler til Sveits

Hyundai Motor Company har sendt de ti første XCIENT Fuel Cell til Sveits. Modellen er ifølge den koreanske produsenten verdens første tunge lastebil med hydrogenelektrisk drift.


Flere detaljer om ny Santa Fe

For noen uker siden serverte Hyundai de første bildene av neste generasjon Santa Fe. Nå får vi flere detaljer.


Hyundai ix35/ Tucson mk 2 (2009 – 2015)

BRUKT: Den var kanskje middelmådig som nybil, men fornøyde eiere og få feil tyder på at Hyundais kompakte SUV kan være et godt kjøp som brukt. Nå få du den til under 100 000 kroner. Og til rundt 300 000 kroner finner du nå også verdens første serieproduserte hydrogenbil på bruktmarkedet.


Hyundai viser ny Santa Fe

Hyundai har i dag offentliggjort detaljer og bilder av sin nye Santa Fe – en fullvoksen SUV som kommer til Europa til høsten.


Genesis imponerer igjen og igjen

Hyundais luksusmerke lar vente på seg i Europa, men det hindrer dem ikke å hoste opp den ene skjønnheten etter den andre.


Nok en elbil fra Hyundai

SPIONBILDER: De er allerede godt representert med to volumselgere i Norge, men Hyundai har flere elbiler under utvikling.