BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilverden

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Lykken er en omvei

De hyggeligste stedene å besøke i Norge har ingen turister, bare gjester.


Elkann gjør en Bond-Panda

I strømmen av restmod-modellene fra Lapo Elkanns Garage Italia, er vi nå kommet til en Panda 4x4. Inspirert av en spesiell Bond-film.


Her kommer Norges største hydrogenbilpark

Ingen steder i Norge vil ha en høyere tetthet av hydrogenbiler enn ansattparkeringen til Asko Midt-Norge etter overleveringen av 13 hydrogendrevne Toyota Mirai.


Volvo tilbakekaller 84.000 biler i Norge

Volvo Cars gjennomfører sin største tilbakekalling noensinne. Nærmere 2,2 millioner biler tilbakekalles på grunn av et problem knyttet til festet av sikkerhetsbeltet. Over 84.000 norske biler er berørt.


Norsk Saab-museum ved Umeå

Saab Memorial Hall er det døpt, en hyggelig samling gamle Saaber (med tilhørende svensktopplåt), som du finner langt nord i Sverige. Startet og drevet av en nordmann.


Nærmere bunnen kommer du ikke

Tesla plasserer seg helt i bunnen av J.D Powers kvalitets-statistikk. Men resultatet er «uoffisielt»


Polestar åpner Space nummer to

Det elektriske bilmerket Polestar åpnet i oktober 2019 sitt første visingssenter i Oslo, kalt Space. Nå er de også klare for Trondheim.


KNA: Slik får du en bedre bilferie

I en ny undersøkelse utført for Kongelig Norsk Automobilklub av analyseinstituttet YouGov sier 33 prosent at de skal på bilferie. Samtidig avslører en tilsvarende undersøkelse gjennomført av Statens vegvesen at tre av fire nordmenn skal bruke bil eller motorsykkel i ferien.


Nå vil BMW oppdatere trådløst

Det har blitt vanlig blant elbilprodusentene anført av Tesla, men nå ruller BMW ut trådløs oppdatering av programvaren for en rekke av sine modeller over hele linjen.


Seat med nytt merke: MÓ

Casa Seat heter et nytt, stort prestisje-presentasjonsanlegg i Barcelona. Der ble selskapets nye varemerke MÓ, og to helt nye modeller presentert.


Smart norsk tilhenger

Et selskap i Stavern er i ferd med å utvikle et spennende nytt tilhengerkonsept. Fleksibelt, og skreddersydd for en rekke ulike formål.


En ny «hva-hvis» Bentley

Det er et morsomt utgangspunkt for å bygge en bil. Hva hvis Bentley hadde meldt seg på Le Mans på femti-tallet. Hvordan ville den bilen vært? Bensport mener de har svaret med sin La Sarthe.


Ny racerbil på cannabis

Det blir ikke så skummelt som det høres ut. Den cannabisen «vår» bil er bygget av og går på har så lite THC i seg at den ikke er interessant for myndighetene. Men fort skal den gå.


Etter 125 år: Bilen er blitt kulturhistorie

Dette var en gladmelding fra Kulturminnefondet. Nå kan man søke støtte til rullende kulturminner. Bil er blitt kultur på ordentlig!


Bruktimport blir billigere

Det skal bli interessant å se bruktimport-statistikken for juli. Hvor fort har entusiastene reagert på muligheten til å kjøpe en vesentlig billigere drømmebil?


DrømmeBentley – 70 år etter

I Bentley-kretser har det alltid vært snakk om The Blizzard. En bil på Jaguar XK120-størrelse – som aldri ble mer enn en brosjyre. Før nå.


60.000 kroners bilen kommer

Det var Citroën som la listen der med den nye Ami. Bybil til 60.000 kroner. Kineserne har vært der en stund. Kanskje blir det en trend?


Noe Facel-aktig på gang?

Det er vanskelig å si hva dette betyr. Om noen tenker på å gjenopplive Facel Vega på alvor, eller at noen bare lever ut en våt drøm på Instagram.


Lys i tunnelen for ID.3

I dag kommer den offisielle bekreftelsen fra Wolfsburg om at det fra neste uke blir mulig å bestille ID.3. Leveringene starter til høsten.


Touring med nytt minnesmerke

Planen var å kjøre den opp bakken på Goodwood om noen uker. Nå må Carrozzeria Touring finne en annen måte å premierevise sin nyeste skapning, basert på en Le Mans bil fra 1938.


Kunstbil på en annen måte

BMW fortsetter sin innsats med å kombinere kunst og bil ved at de stiller en bil til disposisjon for en som gjerne vil bruke det som lerret. Her har vi en med grafitti-vibber.


Model 3 Cabriolet

Newport Convertible Engineering har tatt taket av luksus-sedaner de siste 40 årene. Også tidligere Teslaer. Nå har de gjennomført operasjonen på en Model 3 også.


MG oppgraderer

Norwegian Mobility Group forteller i en pressemelding at deres el-SUV, MG ZS, nå får oppgraderinger basert på innspill fra eierne.


Det startet med en kit-car

Sykkel med en nydelig ramme i tre, og deretter en trehjulsbil, også med masse treverk – men det startet med et sportsbilbyggesett.


Tre generasjoner med rustfritt stål

Det er kanskje DeLorean eller Teslas Cybertruck du tenker på hvis vi sier bil med stålblank overflate. Men noen har vært der før. Ford i 1936 for eksempel.