BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Hyundais elektriske bombe

Nå og da dukker Hyundai opp med noe virkelig ekstremt og med motoren i midten. Den siste, og femte i rekken – som byr på mer enn 800 hester – vises frem i Beijing i disse dager.


Mot nye tider på Le Mans

I helgen ble et forsinket 24-timersløp kjørt på Le Mans – selvsagt uten publikum, slik vi har vent oss til i år. Likevel benyttet Toyota og Peugeot anledningen til å gi oss et glimt av fremtiden.


Sesongavslutning for Dennis Hauger

Dennis Hauger fikk en bedre oppkjøring til helgens løp enn han har hatt på lenge, men dessverre ble det ingen poeng denne helgen heller.


Lewis Hamilton kaster seg på ny serie

Den seksdoble F1-verdensmester Lewis Hamilton lanserer sitt eget team i den elektriske motorsporten Extreme E. En nordmann kan være aktuell for teamet.


Et godt løp, men ingen poeng

Dennis Hauger har i helgen kjørt to løp på italienske Monza. Han kjørte et glimrende løp lørdag, men kvalifiseringen fredag ødela muligheten for en topplassering.


Gode plasseringer for Påverud

Marcus Påverud unngikk så vidt en stjernesmell da en konkurrent kom tvers over sjikanen på Nürburgring og holdt på å torpedere ham i siden.


Nå er toppfarten inne

Det ble nok en vanskelig helg for Dennis Hauger i Formel 3. Men han beviste at det er lite å utsette på tempoet.


Dennis Hauger fokuserer på fremtiden

De store resultatene uteble for Dennis Hauger i helgens løp på Silverstone. Men han sanker hele tiden ny erfaring for fremtiden.


Marcus Påverud på pallen

Det ble en solid suksess for Marcus Påverud da han i helgen debuterte i sin nye serie – Lamborghini Super Trofeo.


Vanskelig helg for Dennis Hauger

Søndagens løp på britiske Silverstone hadde absolutt lyspunkter, men fredagens kvalifisering gjorde helgen vanskelig for Dennis Hauger.


Endringer for Rallye Monte-Carlo Historique

Rallye Monte-Carlo Historique vil neste år bare ha ett startsted. Alle bilene må starte og ende i Monaco. Det endres også på aldersgrenser for biler som kan delta.


Pallplass for Dennis Hauger

Etter mesterlig kjøring på våt bane sikret Dennis Hauger seg i dag sin første pallplass i det internasjonale Formel 3-mesterskapet.


Nye løp for Dennis Hauger

Dennis Hauger har i helgen kjørt to nye løp i Formel 3 på Red Bull Ring under meget varierende værforhold.


Cyan er like blå som før

Et glimt av vinneren i WTCR-løpet på Slovakiaring gjorde at vi syntes vi måtte følge opp Cyan Racing.


Formel 3-debut for DennisHauger

Dennis Hauger har i helgen kjørte sin to første løp i den internasjonale Formel 3-serien på Red Bull Ring i Østerrike. Det ble ingen topplasseringer, men han har høstet viktig erfaring.


Rally Grimstad tilbake på kalenderen

Etter å ha vært satt på vent på grunn av koronapandemien er det nå klart at Rally-NM er tilbake med KNA Rally Grimstad den 22. august.


Nå skal han leve av å kjøre simulator

Even Management er på offensiven og har signert kontrakt med Tommy Østgaard – en av verdens fremste innen simulatorracing.


Ny Bentley fra 1930

Når Bentley nå skal bygge 12 reproduksjoner av 4 ½-literen fra 1930 legger de mye mer i det enn Jaguar og Aston Martin når de har gjort sine «continuation»-modeller. Her er det ikke bare solskinnshistorien som er med, vorter og skavanker blir heller ikke skjult.


NM-gull og seier i Simracing Grand Prix

Det ble en knallsterk innspurt i det norske simracing-mesterskapet for TeamEVEN i dag. De unge debutantene satte erfarne simracere kraftig til veggs.


Hollandsk roadtrip

Denne helgen skulle Formel 1-sirkuset befunnet seg på Zandvoort i Nederland. Slik gikk det ikke, men Red Bull gjorde noen forhåndsklipp i landet som du kan nyte her.


Formel 1 i garasjen

Fra New Zealand kommer noe helt vilt, basert på en Lotus F1-oppskrift og oppkalt etter en av verdens store billedhoggere.


Valkyrien nærmer seg

Aston Martin har nettopp sluppet noen bilder av sin toppmodell i landeveis-utgave, samtidig som de forteller om tre modeller som deltar i sertifiseringsarbeidet. Bilen nærmer seg åpenbart produksjon.


Lindland klar for Porsche Supercup

Roar Lindland fortsetter i Porsche Supercup også i 2020. Men på grunn av koronaviruset er det fortsatt uvisst når sesongen starter.


Bakkerud klar for sin 8. VM-sesong

Andreas Bakkerud har signert med det franske teamet GCK og er klar for sin 8. strake VM-sesong.


Marcus (19) klar for Lamborghini Super Trofeo

19-årige Marcus Påverud fra Lier blir en av de yngste førerne i Lamborghini Super Trofeo.