BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bruktbilguide

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Omregistreringsavgift 2012

Har du tenkt å kjøpe deg ny bruktbil, må du ta hensyn til omregistreringsavgiften for beregning av bilens totalpris. Planlegger du å kjøpe en nesten ny personbil som i tillegg er tung, kan avgiften komme over 20.000 kroner.
Bruktbilguide

Å kjøpe bruktbil krever litt omtanke, men behøver ikke være vanskelig. Vi gir deg nyttige tips og råd og de linkene du trenger for et trygt og enkelt kjøp. Skal du importere bil selv fra utlandet finner du nyttig informasjon hos Tollvesenet.


Trafikkstasjoner i Norge

Her finner du en oversikt over trafikkstasjoner med telefonnummer sortert etter fylke. Trafikkstasjonen, tidligere Biltilsynet, er blant annet stedet for å omregistrere bilen ved eierskifte.


Bruktbilkupp i romjula

Skal du virkelig få mye bruktbil for pengene, er den rette tiden akkurat nå i romjula. Bilforhandlere landet rundt gjør i disse dager alt i sin makt for å redusere lageret av brukte biler. Det skjer gjennom prisavslag og at ting som omregistreringsavgift inkluderes i prisen.


Ikke akkurat julerush:
Tungt å selge Audi og BMW

Ønsker du å gå i ro og fred nå i den søte juletiden – da er bruktbilhallene det rette stedet. Det er bruktbiler i store antall – men det er nærmest støvsugd for interesserte kunder.


Alt for mye brukt
- kjøpers marked

Bilforhandlerne drukner i brukte biler. Stort salg av nye biler har ført til altfor store lager av kurante brukte biler.


BMW med unik nettservice til bruktbilkjøpere

Tre BMW-forhandlere tar skrittet ut i cyberspace for virkelig å kunne møte kunder som ønsker raske tilbakemeldinger når de søker bruktbil. Ved hjelp av ny programvare effektiviserer de tilgjengeligheten betraktelig ved å gjøre bilprospektene ”levende”.


KNAs og NAFs bruktbilgarantier

Da Norges Automobil-Forbund (NAF) i begynnelsen av mai lanserte sin bruktbilgaranti, ble den presentert som unik. Men dette fant ikke Kongelig Norsk Automobilklub (KNA) seg i: KNA hadde da allerede i et år kunnet tilby sin bruktbilgaranti, som i følge KNA-direktør Rune Gaustad er bedre enn NAFs variant.


Kjøp av bruktbil

Går du i tanker om å anskaffe deg en bruktbil, er det en del forhold du skal være oppmerksom på. BilNorge gir deg en oversikt over hva som er viktig å sjekke før en eventuell avtale inngås.


Bruktbiltester

BIL er kjent for sine objektive og uavhengige biltester. Og BIL har også bruktbiltester. Tidligere bruktbiltester tilbys nå på BilNorge.


Periodisk kontroll av personbiler (EU-kontroll)

Med virkning fra 1/1-1998 skal samtlige personbiler inn til teknisk kontroll hvert annet år. Regelen gjelder for biler som er 4 år eller eldre.