Konklusjon

Publisert

Testen

Vårt valg: 306 eller Scénic
Corolla gir et meget godt inntrykk. Den har et tiltalende interiører, praktiske seteløsninger, god plass og god komfort. Den myke fjæringen bak gjør imidlertid at den er lite egnet for den som kjøper stasjonsvogn for å utnytte plassen. Som stasjonsvogn er ikke Corolla noen vinner før den er stivet opp. Det kan gå litt ut over komforten, men det tåler den.

Baleno var aldri i nærheten av å være med i testlagets valg av vinner. Glemmer vi firehjulsdriften, blir prisen svært gunstig, 179.900 kroner gir uten tvil mye bil for pengene. Baleno har nemlig en praktisk og gjennomtenkt bagasjeromløsning og konkurrerer nokså jevnt med andre når det gjelder plass. Men komforten er elendig med tanke på både fjæring og støy. Her får du det du betaler for: bilen er og virker billig.

Er du på jakt etter en rommelig stasjonsvogn, er Scénic vårt førstevalg. Det praktiske setearrangementet med separate bakseter og den store høyden i bagasjerommet er en meget praktisk og fleksibel løsning. Dessuten er utstyrsnivået høyt og komforten god. Men Renault kan godt ta våre klager på varmeapparatet på alvor. Scénic fortjener et kraftigere varmeapparat.

Vil du ha en stasjonsvogn med bagasjeplass som førsteprioritet og med mindre vekt på kupéplass og fleksibilitet, er 306 vårt valg. Her stemmer det meste! Også pris og utstyr.

Beklager, det japanske flagget ligger fortsatt i skapet.

LES VIDERE:
- Priser og tekniske data

Powered by Labrador CMS