Ford : StreetKa på tour med Kylie - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
StreetKa på tour med Kylie
Egentlig har vi ikke noe nytt å fortelle, for det meste har vi sagt tidligere. Men da disse bildene dumpet ned til oss i redaksjonen fant vi likevel ut at den kommende StreetKa var verd noen linjer. For ikke å si noen bilder.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif
Vi har omtalt StreetKa ved et par anledninger tidligere, senest da Ford på Geneve-utstillingen i fjor fortalte oss at den skulle i produksjon, ikke hos dem selv, men gjennom et samarbeid med italienske Pininfarina. Den gang var det en konseptbil de viste frem, og konsept er den fortsatt. Men utseendet er nå svært tett opptil den endelige produksjonsmodellen.

Fortsatt er det rundt et år til bilen blir tilgjengelig, og sin offisielle lansering får den på høstens Paris-utstilling. Men enn så lenge, for å friste flest mulig potensielle kunder, har de inngått et samarbeid med australske Kylie Minogue som medfører at bilen skal ledsage henne på den kommende Europa-turneen. Den starter i Cardiff 26. april og avsluttes i Barcelona 20. juni. Til Oslo kommer den populære artisten 31. mai.

”StreetKa og Kylie har mye til felles, begge er små og har et vakkert og stilig utseende,” sier Fords visepresident for markedsføring og salg, Earl Hesterberg. Så spørs det da hvem som tiltrekker seg mest oppmerksomhet, bildene tyder vel på at StreetKa kommer noe i skyggen av artisten. Nyt bildene! Ja, av bilen, altså.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: