Valg av verksted - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Valg av verksted
Vi hører ofte om misfornøyde kunder som følge av verkstedsbesøk, men det er enkelte forholdsregler som man kan ta for å forhindre dette. I dagens jungel av bilverksteder er det spesielt fire hovedtyper som går igjen. Dette er: Autoriserte merkeverksteder, autoriserte verksteder, spesialverksteder og ikke-autoriserte verksteder.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

FB TWEET

Autoriserte merkeverksteder:
Når bilen din er ny kan det være garantibestemmelser som gjør at du bør benytte autoriserte merkeverksteder. Disse verkstedene kjenner i tillegg bilen din. Skulle du allikevel være misfornøyd, står du ganske sterkt med hensyn til å klage. Et stemplet servicehefte fra et autorisert merkeverksted kan dessuten være verdifullt når du skal selge bilen.

Autoriserte verksteder:
På slike verksteder kan bilen din bli tatt vare på, på en utmerket måte. Men sjekk på forhånd om verkstedet har kompetanse til å ta seg av din bil. Du bør være klar over at enkelte av disse verkstedene har spesialisert seg på enkelte merker og at kanskje din bil ikke er blant disse.

Spesialverksteder:
Dette er verksteder som har spesialisert seg på å utføre enkelte reparasjoner, det kan for eksempel være bilelektro, eksosanlegg, dekk eller oppretting og lakkering. Før du oppsøker et slikt verksted bør du sjekke hva garantien på din bil krever og vurdere verkstedets kompetanse og omdømme.

Ikke-autoriserte verksteder:
Disse verkstedene kan ved første øyekast virke fristende blant annet fordi de har lave priser. Det man bør være oppmerksom på er at dagens moderne biler er avanserte instrumenter som krever fagutdannet personale. Skulle bilen din derfor bli behandlet feil på et ikke-autorisert verksted vil man stå svakt blant annet i forhold til reklamasjoner og garantibestemmelser.

Les også ”Tips ved valg av verksted”.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   


F-F-F-F-Facebook
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: