Tips om deler - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
Tips om deler
Som forbruker er det viktig å huske at det fortsatt distribueres reservedeler fra såkalte kopiprodusenter, hvorav noen kan ha meget høy kvalitet, mens andre er av heller tvilsom karakter og kvalitet uten at opprinnelse eller kvalitetsnivå kan dokumenteres.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

FB TWEET
Det er viktig å velge leverandør eller verksted som er seriøse og har gode garantiordninger. Uansett er det viktig at forbruker stiller krav til dokumentasjon m.h.t.kvalitet.

For å lette salget fra uavhengige distributører til bilprodusentenes distribusjonsnett samt for å unngå mulige juridiske innsigelser fra bilprodusentene, blir deleleverandørene oppfordret til – på anmodning – å utstede en (egen-)attest eller sertifikat som bekrefter kvaliteten på delene (for eksempel i emballasjen, som en separat deklarasjon eller en kunngjøring på Internett).

Det formelle sertifiseringskravet gjelder ikke ved salg av reservedeler til uavhengige reparatører.

Men av markedsføringsmessige årsaker samt for å understøtte kvalitetsmerket ”originale reservedeler” eller ”deler av tilsvarende kvalitet” i det uavhengige ettermarkedet, vil nok de fleste sørge for å vedlegge en slik kvalitetsattest uansett.

Og er du usikker – spør leverandøren eller verkstedet om dokumentasjon eller informasjon om opprinnelse.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   


F-F-F-F-Facebook
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: