BMW : Verdens første? Diesel med 6 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Verdens første? Diesel med 6
Først i mars kommer BMWs 7-serie med diesel. Den blir til gjengjeld verdens første – med et eller annet – påstår fabrikken.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Det er ikke mye jeg forsøker å lære mine unge kolleger. Men en ting presiserer jeg så ofte jeg kan: Skriv aldri at noe er Verdens Første!

BMW påstår at deres kommende dieselutgave av 7-serien er verdens første dieselbil med en seks trinns automatisk gearkasse. Hadde de enda sagt personbil kunne jeg gått med på det. Men et eller annet sted i verden går det sikkert en lastebil eller anleggsbil med seks trinn bak en momentomformer som det lukter ganske utvilsom diesel av. Vær sikker på at om vi skriver at dette er en verdens første tar det ikke lang tid før den første mailen er her.

Og selvfølgelig er det ikke verdens første diesel-limousine, men det påstår da heller ikke Bayern. Men det de påstår at bilen kommer med dieselmotoren sin, som 730d utpå nyåret. En stund etter at S-Klasse kunder har kunnet fylle dette stoffet.

Det BMW også påstår er at den nye 7-serien har solgt mer enn de det samlede volumet til de direkte konkurrentene fra Mercedes, Audi og Lexus i løpet av tiden siden lansering. Ja vel, de vet det vel de. Men Europatallene for første halvår (som inkluderer en porsjon gamle 7-serier) sier ca. 9000 7-Serie, snaue 13.000 S-Klasse, 3,500 Audi 8 og ca. 1500 relevante Lexi.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: