Ford : Fords tøffeste 2003-GT fra Australia - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Fords tøffeste 2003-GT fra Australia
De som følger med må tro vi er gale. Dette er den tiende, eller noe slikt, australske bilen vi presenterer på innsiden av en måned. Men siden mye av det vi beskriver er drømmer, kan vi vel like godt ta med enda en drøm fra Australia?
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Det er selvfølgelig Ford som fortsetter å trekke det de kan ut av den halv-nye BA Falcon modellen sin. Denne skal visstnok trekke på arven fra den ”legendariske” (men dette må du være australier for å vite) XR GT fra 1967. Og selvfølgelig skal den nye hete GT.

Tegningene antyder at dette blir en ganske tøff stylingvariasjon på den nye Falcon-modellen, men heldigvis bruker også Ford sitt datterselskap Tickford til å få litt muskler under skallet.

Bilen skal bygges hos Ford Performance Vehicles – og i Australia tar bilfabrikkene sine muskelbilfilialer på alvor. Uten at spesifikasjonene er kjent enda, er det klart at både motor og understell vil få spesialbehandling, og både Holden og Ford har tidligere vist at australske kraft-limousiner kan kjøre store ringer rundt europeiske såkalte sportsvogner.

Faren er selvfølgelig at vi er nødt til å komme tilbake til denne modellen, når den finnes fotografert og med spesifikasjonene klare. I mellomtiden får vi nøye oss med å fortelle at dersom du vil ta på den blir første mulighet bilutstillingen i Sydney i oktober.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: