Think : Th!nks venner aksjonerer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Th!nks venner aksjonerer
Det hjelper med gode venner, og det skal jeg sannelig si Th!nk har. Nå har to av brukerklubbene for Th!nk, i Trondheim og Bergen, samlet seg og går til regjeringen med både støtte til og all sin positive erfaring med det de kaller Det Norske El-Bil Vidunderet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Bergen Thinkers og Trondheim Thinkers kaller de seg, de to brukerklubbene. (Du finner dem forøvrig på www.thinkers.no.) Sammen representerer de mer enn 10% av Aurskogs samlede produksjon – og hadde Ford vært litt greiere med allokeringen sin skal du ikke se bort fra at områdene hadde representert 20%. (Med i gruppa er forøvrig også ”Norgesmesteren i El-Bil salg, Elna Wigum - snakk om passende fornavn!)

De to gruppene har skrevet et langt brev til Statsminister, Miljøvernminister og Næringsminister og kommet med en rekke oppfordringer til, og planer for, å la Th!nk leve. At de i brevet oppfordrer myndighetene til å komme California i forkjøpet, og kreve at 2% av totalsalget skal bestå av utslippsfrie (?) biler, eller be om generelt skattefritak, kan man selvfølgelig si meget om argumentasjonen for. Men akkurat her er poenget at disse folkene åpenbart er opprinnelige glade i greia si, og ønsker at flere skal kunne få ta del i det samme.

Vi skal ikke se bort fra at litt skikkelig påvirkning fra folk med hjerte, AmCar klubben har jo tidligere vist at det går an å få til umulige bil-ting, selv i Norge. 30-års regelen for eksempel. Og selv anti-elbil-tryner som undertegnede detter jo for argumenter som at ”Denne kvalitetsbilen har sin berettigelse i kraft av sin egenart, den trenger ikke et miljøalibi”. At den også er et miljømessig fyrtårn har jeg derimot litt større problemer med.

Er du i nærheten av Bergen lørdag så vært obs på at det er Bilfri Dag i den byen også, den 21. Da skal Bergen Thinkers lanseres for alvor, med stor stand på Vågsalmenningen (ved Husfliden og Banco Rotto) der alle byens Th!nk eiere er invitert til å komme slik at de kl. 11.30 kan kjøre kortesje gjennom den bilfrie byen. Både kommunen og politiet applauderer. Kl. 12.00 er man tilbake på standen, og klare for medlemsregistreringer, informasjon og støtteopprop for Think Nå – fortsatt liv på Aurskog-kampanjen.

Vi kan sikkert vente mer støtte-trøkk fra den kanten i tiden som kommer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: