Opel : Opel hiver seg på CC-bølgen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Opel hiver seg på CC-bølgen
Mange ønsker seg en cabriolet som også kan benyttes vinterstid. Jo da, hardtop kan leveres til de fleste roadstere, men det er da mye enklere å ha den innebygget.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Mercedes har hatt sin SLK med denne løsningen i en årrekke, og da de i fjor lanserte sin nye SL hadde også den sammenleggbart ståltak. Peugeot fulgte etter hvert etter og 206CC ble vel den første ”folkebilen” med denne løsningen. Til nød har den også plass til et par baksetepassasjerer, bare de er små nok. Og nylig, da Nissan lanserte sin nye Micra, hadde de også snekret sammen en prototype med elektrisk drevet ståltak.

Nå vil også Opel kaste seg på CC-bølgen, det vil si Coupé og Cabriolet i én og samme bil. De har sluppet sitt første offisielle bilde av denne artige, lille coupé-cabrioleten som skal introduseres i 2004. En ren toseter med elektrohydraulisk drevet ståltak. Den kraftige frontruta vitner om bæreevne ved et eventuelt rundkast, og bak de to passasjerene sitter elegante, forkrommede bøyler.

”Bilen er en viktig brikke i vår målsetning om at nisjeprodukter skal utgjøre 20% av produktmiksen,” sier Opel-sjef Carl-Peter Forster.

Bilen er foreløpig navnløs, den har smekre linjer men er langt fra like radikal som Frogster fra fjorårets Frankfurt-utstilling. Når den en dag er på markedet vil den sikkert også konkurrere mot Fords nye StreetKa, skjønt den får du bare med kalesje. Det er franske Heuliez som skal stå for produksjonen, og dem kan du lese mer om i vår serie om bilmerkenes historie.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: