Racer for gatebruk - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Racer for gatebruk
Som vi fortalte i forkant av Birmingham-utstillingen skulle TVR lansere en helt ny bil på messen. Nå kan vi bringe deg de første offisielle bildene av råskinnet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
T350 er basert på sportskupéen Tamora, men TVR har benyttet sin erfaring fra racing for å lage en av de råeste sportsbiler som kan kjøpes til gatebruk. T350 er også tenkt brukt som basis for løpsbiler, både i det britiske GT-mesterskapet og i merkeklasser andre steder på kloden. Bilen leveres i to utførelser, T350C hvor C’en står for Coupé og T350T med T for Targa, en versjon med avtagbart tak.

En rekke grep er gjort for å maksimere bilens marktrykk samtidig som man har jobbet hardt for å oppnå minst mulig luftmotstand. Fronten er derfor svært aerodynamisk mens bakstussen har en brå avslutning. Under bilen er det montert en splitter i front og en diffuser, kjent fra blant annet F1-biler, bakerst. Alt dette for å sørge for optimale luftstrømmer rundt bilen.

Hjemmelaget
T350 drives av den samme 350-hesters TVR Speed Six motoren som Tamora. Ytelsene er forbedret gjennom bedre aerodynamikk samt lavere vekt og tyngdepunkt. Interiøret består av håndsydde setetrekk og knapper og brytere spesiallaget av TVR. Fabrikken hevder at det eneste som er kjøpt inn utenfra til interiøret er stereoanlegget.

Også motoren er håndlaget, og rekkesekseren på 3,6 liter bærer initialene til mannen som monterte den sammen. Tekniske data er foreløpig ikke lagt frem, men TVR regner med at de er vesentlig bedre enn i Tamora som klarer 0 til 100 på 4,4 sekunder og har en toppfart på 280 km/t. Kjøreegenskapene skal også være vesentlig bedre i høye hastigheter.

Bilen blir tilgjengelig i løpet av noen uker og tilbys i England for £37.500. Det vil si en fjerdedel av prisen på en Aston Martin Vanquish eller rundt halvparten av den kommende MG XPower SV som ble lansert samtidig. TVR sier også at de kan tilby mer krefter i bilen dersom det er ønskelig fra kundens side.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: