Nissan : Ny teaser fra Nissan-familien - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny teaser fra Nissan-familien
Vi er inne i den siste måneden av 2002, og januar starter tradisjonelt med et par store bilutstillinger på det amerikanske kontinent. Størst og viktigst er den i Detroit.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Med mindre enn en måned til Detroit-utstillingen åpner skulle det bare mangle om ikke vi kunne gi dere noen smakebiter. Dagens kommer fra Nissans lukusarm, Infiniti, og viser litt av den kommende FX45.

Denne bilen er langt fra ny for trofaste BilNorge-lesere. Vi viste den første konseptbilen med dette navnet i forbindelse med Detroit 2001. Et år senere dukket den opp på nye skisser og som et videreutviklet konsept med elegante linjer.

Nå vil foreløpig ikke Infiniti-folkene gi oss særlig mange detaljer, de må vi vente på til januar, sier de. Men FX45 defineres som en Premium Crossover SUV med banebrytende design og aggressiv styling. Potensen skal den få fra en 4,5-liters V8. Skal vi gjette den ikke blir helt ulik fjorårets concept?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: