Nissan : Møt Tøffe Triant fra Infiniti - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Møt Tøffe Triant fra Infiniti
Få har valgt en like vågal designretning som Nissan de senere årene. I USA er de enda mer dristige, for der har de nisjemerket Infiniti i tillegg til Nissan-navnet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif
Vi har latt oss imponere av Infiniti-konsepter tidligere. De har også noen barske produksjonsbiler vi gjerne skulle sett på vårt kontinent, ikke minst sports coupén G35. Vi er derfor ikke overrasket over at de igjen stiller med et dristig konsept i Detroit, denne gangen med betegnelsen Triant.

Klassisk & moderne
Infiniti-logoen er sentralt plassert i grillen, resten av bilen er klassisk sports coupé med langt panser og en myk hekk. Legg til store hjul med 255/55-R19 dekk og, ikke minst, måkevingedører, så har du en åpenbaring. Dørene åpnes forresten automatisk, og siden denne prosessen krever litt plass er de utstyrt med sensorer som hindrer at noen eller noe får dem i fleisen.

Innendørs er det 2+2 med et fleksibelt system som gjør at baksetene kan sklis fremover for å gi plass til mer bagasje. Ellers finner du stemmestyrt telefon, navigasjon og audioanlegg samt lett blanding av high-tech og natur.

Triant er videre bestykket med en frontmontert 3,5-liters V6 motor, 5-trinns automatkasse, trekk på alle hjul og justerbar bakkeklaring. Artig sak?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: