Hyundai : Korea på plass i Detroit - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Korea på plass i Detroit
Naturligvis er det de amerikanske produsentene som dominerer på hjemmebane. Men det finnes innslag også fra andre verdensdeler. Som for eksempel disse fra Korea.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif
Bilen med det velklingende navnet Kia Cinco Swim har vi allerede omtalt, så la oss bli ferdige med det merket først. Deres andre nykommer er et rent konsept som heter KCD-1 Slice. ”Slice navnet betyr at vi skreller oss gjennom alt det ekstravagante for å komme inn til kjernen, og det var temaet designavdelingen fikk å arbeide ut fra,” sier Eric Stoddard hos Hyundai-Kia Design Centre.

Bilen er basert på en sedan-plattform, har plass til seks personer og deres bagasje i et fleksibelt interiør. Den kan utstyres med drift på alle hjulene eller kun de to i front. V6 motoren på 2,7-liter er koblet til en automatkasse med manuelle overstyringsmuligheter.

Eksteriørt frisker oransje detaljer opp i det grå. Det finnes ingen B-stolpe, og siden bakdøren er hengslet i bakkant får man en ultrastor døråpning slik at man kan foreta komfortable av- og påstigninger. Oransje er også benyttet for å friske opp interiøret som ellers byr på et hav av muligheter.

Hyundai OLV
Hyundais trekkplaster i Detroit heter OLV, en forkortelse for Outdoor Lifestyle Vehicle. Den er kompakt med en lengde på 4,17 meter og har et lasterom som ved hjelp av løse takpaneler lett kan omformes til et åpent plan.

OLV er designet med tanke på forhjulsdrift eller AWD, og motoren er 4-sylindret med kompressor og intercooler. 4-trinns automat sørger for kraftoverføringen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: