Toyota : En fremtidig Scion? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
En fremtidig Scion?
I går kveld presenterte vi Toyotas konseptbil FINE-S, og nevnte at den var én av to fra den japanske produsenten. Møt nummer to som, hvis den noensinne blir realisert, neppe blir en Toyota.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif
FJ Cruiser er så geara mot generasjon Y at hvis den noensinne ser dagens lys blir det trolig under Toyotas nye tredje-merke, Scion. For dette er basic og trendy. Og Toyota legger ikke skjul på at FJ Cruiser skal være ”oppnåelig for neste generasjon off-roadere med en aktiv tilværelse”.

Likevel vedkjenner den seg sine røtter som strekker seg nærmere et halvt århundre bakover til Toyotas legendariske FJ 40 via den originale 4Runner og alle 4x4 modellene som siden har fulgt. ”FJ Cruiser slår effektivt sammen to voksende markeder i USA, light truck-segmentet og ungdommen,” sa visepresident for Toyota Motor Sales USA, Jim Press (passende navn) på pressekonferansen som ble holdt i Detroit.

Bilen er utstyrt med lyskastere på begge de utvendige speilene samt et ekstralys plassert sammen med en vinsj lavt i fronten. Bakruta er todelt og konstruert slik at den kan rulles helt bort for å gi enklere tilgang til lasterommet. Og de som skal sitte i baksetet kommer seg enkelt inn i bilen via små ”hjelpedører” bak de to foran.

En 3,4-liters V6 som har gått veien via Toyota Racing Development for montering av kompressor yter 250hk. Gjennom en 4-trinns automatkasse trekker FJ Cruiser på alle fire hjulene som for øvrig er utstyrt med 20-toms felger og 33-toms gummi.

Innendørs kan det meste spyles rent og klappes flatt, slik at det blir så enkelt som mulig når du våkner opp etter et realt bushparty.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: