Honda : Honda for disc jockeys - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Honda for disc jockeys
Nå begynner kanskje nisjetankegangen å bli vel ekstrem. Hvor mange biler ble solgt i DJ-segmentet i fjor? Foreløpig vet vi det ikke, mens hvis Honda får gjennomslag for sin tankegang kan vi snart fortelle dere det. De viste sitt Studio E i Detroit.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif
Honda har jo for lengst satt sin Element-modell i produksjon. En Postman Pat MPV med et formidabelt interiør. For at de også skulle ha noe å vise i Detroit tok de en av disse og bygget den om til en typisk panel van. Men de nøyde seg ikke med det, de innredet den slik at den skulle møte alle krav fra den mobile DJ.

For å få max utnyttelse av interiøret er også dørene til rommet bak endret. Bakdørene er normale sidehengslete nå, på førersiden er døren vekk slik at interiøret kan utnyttes fullt ut og sidedøren til rommet på fortau-siden er blitt en skyveutgave.

Men det er innredningen som selvfølgelig var trekkplasteret her. Fullt DJ utstyr der han både kunne produsere, mikse og spille. Effektutstyr, keyboard, tromme- og gitar-maskiner, nok datakraft til å fylle ganske mange CD’er og en 42 tommers plasmaskjerm som kunne svinges slik at den dekket åpningen bak, hvor det kunne kjøres effektshow eller avspilles DVD-plater.

Og da er det vel vedtatt da, at en DJ lever fort og intenst. Her har vi i hvert fall en tett sekstrinns garkasse koblet til en 190 hesters i-VTEC motor. 19 tommers hjul og en sportsfjæring og –demping som gjør at vi håper at video- og audio-systemet bak der er bygget ganske robust. Jeg synes jeg ser plasmaen skvalpe rundt i skjermen.

Vi kan vel i grunnen slå fast at dette ikke var en av Detroit-utstillingens høydepunkt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: